Пет признака, че имате кармична връзка с партньора си

душа близнак

Кармичната връзка е нещо не много срещано при двойките. И може би за добро, защото е нож с две остриета. Както може да ви радва с прекрасна любов, така може и да ви причини невероятна емоционална болка. Зависи дали и двамата сте си научили уроците. Признаците, че сте имали взаимоотношения и в предишен живот, са няколко. Естествено има шанс това да е просто съвпадение във вашия случай, но специалистите съветват да ги вземете под внимание.

От добри приятели към любовници

Например вие и вашият партньор сте били дълги години само приятели. Но изведнъж нещо се случва, скачате в леглото а след само няколко дни вече сте официална двойка. Смята се, че и голямата разлика във възрастта също е признак за кармична връзка.

Всичко се развива твърде бързо

Срещнали сте се преди няма и месец, а вече живеете заедно и дори мислите за бебе. И двамата сте наясно, че нещата се развиват прекалено бързо, но нещо вътрешно ви говори, че така трябва да стане.

Сами и далече от всички

След като сте се срещнали и двамата рязко променяте средата си. Отивате да живеете в чужбина или някъде далече от роднини и приятели. Сякаш започва едно ново начало само за вас двамата.

Трагедия

Това е най-опасното в кармичните връзки! Затова казахме, че могат да ви донесат много болка. Защото кармичната връзка може да е и един вид „наказание“. Единият от партньорите става наркозависим, или алкохолик, или се разболява тежко, или изневерява постоянно, или дори нещата стигат до фатален край. Защо е това наказание и как да изкупим вината, за съжаление няма как да ви кажем.

Нямате деца

Друга голяма болка за всяка влюбена двойка. Има една доста интересна теория по въпроса. Казват, че ако партньорите не се обвиняват един друг, че не могат да имат деца, застанат рамо до рамо в трудната ситуация и се подкрепят, може би ще си научат вселенския урок и наказанието ще отпадне. Не случайно много двойки, които приемат проблема и си осиновят дете, защото въпреки всичко искат да създадат семейство, след време си имат и собствено.

И все пак, въпреки че кармичната връзка може да ви донесе много тревоги, тя е шанс за вас да се промените към по-добро. Хич няма да ви е лесно, но ако реагирате правилно, без злоба, без нападане, без манипулации, то щастливите ви моменти тепърва ще предстоят.

инфо: drugitenovini.com

Вижте още:

 

 

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donete] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.