Положителна енергия в дома – правила за поддържането й

pixabay.com

Положителна енергия в дома – по-добър живот!

Общата енергия в къщата оказва значително влияние върху човека. Благодарение на нея се появява чувство на сигурност, мир и защита.

Дори гостите в такава къща или апартамент чустват уюта и комфорта.

Не забравяйте, че вие създавате енергията в къщата! Конфликти, кавги и потиснати негативни емоции могат да влошат значително енергията. Поради тази причина защитата на къщата може да отслабне и така негативната енергия ще преминава свободно из къщата.

Доста често в такива къщи хората се разболяват, възникват дребни неприятности и проблеми. Важно е да знаете историята на къщата или апартамента, в който живеете. Ако преди това там са живели други хора.

За да има положителна енергия в дома, трябва да следвате няколко доста прости правила:

Почиствайте по-често. Всички неща трябва да бъдат по местата си и ненужните боклуци трябва да бъдат изхвърлени. Мокрото почистване е от голямо значение, водата няма да позволи отрицателно натрупване в ъглите на апартамента.

Трябва да има ред и в кухнята. Това се отнася за печката, масата за хранене и т.н. Всичко трябва да се поддържа чисто. И не оставайте остатъци от храна. За да привлечете късмет, в кухнята можете да поставите един от талисманите на фън шуй.

Спалнята също трябва да се поддържа чиста. Прахът под леглото може да повлияе негативно на енергията на стопанина, да не говорим за здравето. Мястото за почивка не трябва да е претрупано с много мебели.

Восъчните свещи са не по-малко ефективни. Техният огън е в състояние да прочисти къщата дори от много силно замърсяване с лоша енергия. Затова ще са необходими няколко свещи.

Редът и чистотата влияят на качеството на енергията у дома. И не забравяйте да извършвате почистващи ритуали.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Почистване на отрицателната енергия в дома. 6 лесни начина

Почистване на къщата от негативна енергия

Текст с магическа сила вдъхва енергия и успокоява

Силна аура – признаци, които определят хората с висока енергия

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.