Потулената истина за откритията на Луната

1

Имало е времена, когато никой не е очаквал, че космическата съседка на Земята може да озадачи учените с толкова много тайни и загадки. Мнозина си представят Луната като безжизнена, покрита с кратери каменна топка. Но всъщност на повърхността й се оказват древни градове, загадъчни огромни механизми и бази на НЛО.

2

Какво вижда първият човек, който каца на Бледоликата? Да си припомним прихванатите от радиолюбители думи на Нийл Армстронг.

Армстронг: „Какво е това? Какво, по дяволите, става? Бих искал да знам наистина какво е това?”

НАСА: „Какво има? Нещо не е наред ли?”

Армстронг: „Големи обекти, сър! Огромни! О, боже! Тук има други космически кораби! Те стоят от другата страна на кратера. Намират се на Луната и ни наблюдават!”.

След лунните експедиции Вернер фон Браун казва: „Съществуват извънземни сили, които са много по-могъщи, отколкото предполагаме. Нямам право нищо повече да кажа за това”.

Нищо чудно, че цялата информация за пришълци на Луната е засекретена. Оказва се, че от световната общественост се крие не само присъствието на извънземни върху Бледоликата, но и наличието на руини на древни градове, загадъчни съоръжения и механизми върху повърхността й.

3

Кен Джонстън

На 30 октомври 2007 г. бившият ръководител на фотослужбата при лунната лаборатория на НАСА Кен Джонстън и писателят Ричард Хогланд организират във Вашингтон пресконференция, съобщенията за която веднага се появяват във всички световни новинарски канали. Нищо чудно, защото става дума за сензация, предизвикала ефекта на взривена бомба.

Джонстън и Хогланд заявяват, че навремето американските астронавти откриват на Луната развалините на древни градове и артефакти, говорещи за съществуването на високо развита цивилизация, обитавала земния спътник в далечното минало. На пресконференцията са демонстрирани снимки на обекти с явно изкуствен произход върху лунната повърхност.

Както признава Джонстън, от НАСА премахват всички детайли от лунните фотоматериали, предназначени за открит достъп, които биха могли да предизвикат подозрение за изкуствения си произход. Според Кен върху редица снимки на фона на черното небе се виждат като бели ивици сложни конфигурации, които представляват развалините на грандиозни сгради, достигащи до няколко километра височина.

Разбира се, ако такива снимки станат достъпни, ще възникнат неудобни въпроси. Ричард Хогланд демонстрира пред журналистите снимки на грандиозно съоръжение – кули от стъкло, което американците наричат „замъка” – едно от най-високите съоръжения, открити на Луната.

4

Morkadis

Хогланд прави интересно заявление: „Както НАСА, така и съветската космическа програма откриват, че не сме сами във Вселената. На Луната се намират руини – наследство от култура, която е била значително по-просветена, отколкото сме ние днес”.

ЩЕ ПУСНАТ ЛИ ЗЕМНИ АРХЕОЛОЗИ НА ЛУНАТА?

Ричард Хогланд успява да се сдобие със снимки, направени от „Аполо – 10” и „Аполо – 16”, на които в Морето на Кризите отчетливо се различава град. Върху фотографиите се вижда кули, мостове и виадукти. Градът се намира под прозрачен купол, на места повреден от попадения на големи метеорити.

Този купол, както и много съоръжения на Луната, е направен от материал, външно наподобяващ кристал или стъклопласт. Според уфолози по последни изследвания на НАСА и Пентагона „кристалът”, от който са изработени лунните съоръжения, по своята структура наподобява стомана, която няма земен аналог по здравина и трайност.

От кого са създадени прозрачните куполи, лунните градове, „кристалните” замъци и кули, пирамидите, обелиските и други изкуствени съоръжения, достигащи понякога размери от няколко километра?

5

Някои изследователи предполагат, че преди милиони, а може би преди десетки хиляди години Луната е служела за междинна база на извънземна цивилизация, която има интереси на Земята.

Съществуват и други хипотези. Според една от тях лунните градове са построени от могъща земна цивилизация, загинала в резултат на война или глобален природен катаклизъм. Лишена от подкрепа от Земята, лунната колония загива.

Безусловно, руините на лунните градове представляват голям интерес за учените. Тяхното изследване би могло да даде отговори на много въпроси, отнасящи се до най-древната история на земната цивилизация. Възможно е да се получат сведения и за някои високи технологии. Само че ще пуснат ли земни археолози на Луната нейните сегашни стопани?…

инфо: multivselena.com

Вижте още: 

ИЗВЪНЗЕМНАТА МОНА ЛИЗА, ОТКРИТА НА ЛУНАТА ОТ АПОЛО 20

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

2 коментара
  1. Румяна 7 години ago
  2. Venzi 4 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.