Потънало НЛО на дъното на Тихия океан?

Изображение: megavselena.bg

„НЛО изследовател“ казва, че е открил доказателства за древни извънземни на дъното на Тихия океан. Изследователят Скот Уоринг сподели откритието по-рано този месец. Уоринг вярва, че кръгъл обект, който е открил край бреговете на Наска, Перу, докато разглежда Google Earth, всъщност е потопено НЛО.

Винаги е имало много скептицизъм относно съществуването на извънземни. Някои учени смятат, че извънземен живот съществува на планети, които тепърва предстои да открием. Други смятат, че извънземни са посетили Земята, което е довело до масата „наблюдения на НЛО“, за които се съобщава през годините. Има дори някои, които твърдят, че октоподите са извънземни.
Независимо в какъв лагер попаднете, историята на това потопено НЛО определено е интригуваща находка. НЛО, за което Уоринг съобщи в началото на март, беше открито, докато той „проучва“ Тихия океан с помощта на Google Earth. Въпросният обект е тъмен кръг и може да се забележи край бреговете на Перу.

Уоринг смята, че обектът е НЛО с почти 5 мили ширина, разположен на дъното на океана. Той също така вярва, че по някакъв начин е пряко свързан с линиите Наска в Перу. Тази връзка, казва той, се засилва поради близостта на потопеното НЛО до линиите.

Линиите Наска са група геоглифи в пустинята Наска. Археолозите отдавна свързват линиите като възможен опит за контакт с божества в небето. Други смятат, че са били използвани като точки за наблюдение, свързани с космологията и астрономията. За съжаление, тъй като те са толкова стари, може никога да не разберем истинското им значение.

Уоринг вярва, че божествата, с които хората в древната култура на Наска са се опитвали да се свържат, може да са били извънземни. Разбира се, всичко е възможно, но няма солидни доказателства, които да потвърждават това като факт.

Уоринг изглежда убеден, че обектът е потопено НЛО. В оригиналната си публикация той пише: „този диск на дъното на океана е 100% доказателство за древни извънземни и технологията просто седи там на дъното на океана“.

Но наистина ли е така?

Докато мисълта за намиране на потопено НЛО в Тихия океан е достатъчна, за да развълнува всички фенове на извънземния живот, просто няма солидно доказателство, което да доказва, че този обект всъщност е НЛО. Може също толкова лесно да бъде нещо естествено на дъното на океана или дори някакъв вид потопен боклук. Без никакво ясно доказателство, просто няма начин да се каже със сигурност.

Някъде там може да има извънземен живот. В крайна сметка това е огромна Вселена. За съжаление, ние просто не знаем. Това, което знаем обаче е, че дори учени, които търсят извънземен живот, не са успели да го намерят. Може ли този нов обект да бъде още една улика за съществуването на извънземни? Най-добре е сами да решите.

източник: megavselena.bg

Вижте още:

Мистерията с линиите Наска продължава да се разраства

Пилот засне флотилия от НЛО над Тихия океан (ВИДЕО)

НЛО се появи под носа на китайския роувър на Луната (СНИМКА)

Цивилизацията Наска – какво знаем за нея?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.