Прагът – граница между две енергии

pixabay.com

Според древно поверие не се дават пари назаем през прага

Стаите трябва да бъдат разделени с врати, а не с пердета. Това е така, защото прагът е преход от едно пространство в друго във всякакъв смисъл. И всяко съединение е нежелателно.

Ако се здрависвате през прага, по този начин се смесва енергетиката на различни пространства и хора. Побеждава по-силната. Затова някои, без да искат, могат по този начин да променят и да влошат аурата си, ако си взаимодействат с недобронамерен човек.

По аналогични причини не бива да се предават пари през прага. Астролозите подчертават, че ако парите се дават назаем по този начин, голяма е вероятността те да бъдат урочасани. Причината е усилването на всякакви заклинания по време на прехода през прага.

Не бива и да се стои в рамката на вратата. Енергетиката, изпълваща това място, може да повлияе негативно върху здравето, върху човешките качества и да призове бедата.

Специалистите подчертават, че стаите трябва да бъдат разделени единствено от врати. Не бива да се поставят пердета, щори и други приспособления. В такъв случай е по-добре да остане отворено. Благодарение на вратите енергетиката остава по местата си. А при липсата на каквато и да било преграда тя равномерно запълва стаята. През пердетата понякога се просмуква малка част, която може да се отрази негативно и на двете пространства.

източник: popantofi.com

Вижте още:

Как да използваме магическите свойства на приборите за хранене

Магическите свойства на канелата

Бамбук у дома – символика и магически свойства

Сложете това на прозореца си, за да привлечете късмет и богатство

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.