Препоръка за вашето бъдеще – изберете една карта!

Погледнете внимателно картите и оставете интуицията ви да ви напътства, като изберете тази, която ви привлича най-много. Именно тази карта носи послание, свързано с близкото ви бъдеще.

Надяваме се, че ще бъде достатъчно вдъхновяващо и ще ви помогне през този период от живота.

Карта 1 – Сила

Не можем да предвидим ситуациите, които се случват в живота ни, но със сигурност можем да решим как ще реагираме на тях. Има чувства, които ни ограничават – гняв, отчаяние и болка и чувства като оптимизъм, любов и вяра, които ни правят по-добри хора и ни карат да продължим напред.

Чувствата, които избирате и отношението, което имате към житейските събития, са ваши и само ваши, но винаги помнете, че привличате това, което сте вие.

Ако обичате някого, ще привлечете любов, ако сте щастливи, ще привлечете щастие. Ако искате животът ви да е добър и пълен с красота, тогава изпълнете ума си с положителни мисли. Ще ги видите как се проявяват където и да отидете. Решението е ваше и след като сте избрали тази карта със сигурност няма да се предадете на негативните чувства.

Карта 2 – Любов

Умът ви е като голям филмов екран, на който проектирате мислите си. Наистина е невероятно как тези мисли, които проектирате, винаги намират начин да се проявят в реалния свят.

Ако мислите, че сте позитивни, продължете да го правите и разпространявайте добрата енергия на хората около вас. Всеки ден преди лягане благодарете за хубавите неща, които са ви се случили през деня.

От друга страна, ако сте изправени пред тъжна ситуация или искате някои нещата да тръгнат в друга посока, мислете по въпроса с любов и позитивност или си представяйте нещата по начина, по който искате.

Този прост акт има силата да преобрази вашия свят. Време е най-накрая да се отворите за любовта и всички прекрасни неща, които Вселената иска да ви даде. Време е да бъдете щастливи!

Карта 3 – Промяна

Това послание идва да ви напомни, че колкото и мъдри решения да взимате в живота, понякога обстоятелствата около вас преобладават.

Трябва да осъзнаете, че въпреки че има ситуации, които определено не можете да промените, винаги имате възможност да реагирате по различен начин.

Morkadis

Може да си мислите, че е дошло време да промените начина, по който гледате на нещата от живота, но помнете – в живота няма проблеми, а само предизвикателства, които трябва да преодолеете. Всяка криза в живота ви е нова възможност да извлечете максимума от тази ситуация.

Ще замените разочарованията с вярата, че всеки нов ден ще бъде по-добър от предишния и че въпреки факта, че животът ви е красив тук и сега, най-добрата част тепърва предстои.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Тест за определяне на характера: Кои са вашите скрити черти?

Изберете магическа карта и тя ще ви каже как да привлечете късмета!

Узнайте съвета, който има за вас картата, която ще изберете!

Този тибетски тест с три въпроса ще разкрие много за вас

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.