Привлечи късмета и парите в дома си! Виж магическите сили на килима

Килимът е една от вещите, с които можем да придадем уют и стил на дома си и разбира се, да си осигурим топлина в студените дни. Но в по-стари времена на него се е гледало като на магически предмет, който може да защити обитателите на жилището от лоша енергия и да им донесе хармония. Смятало се е, че в дом, в който има килим, ще цари разбирателство и щастие.

Любопитно е, че според старите предания магическите сили на килима зависят от неговата форма. Кръглите постелки са носители на мир, спокойствие, любов, топлина и щедрост. Желателно е да те се разполагат в спалнята, гостната, дневната или други помещения от дома, за да действат сплотяващо на семейството.

Квадратните и правоъгълните килими пък са носители на друг тип енергия. Те се свързват повече с материалния подем и професионалния просперитет. Така че, биха ви донесли късмет, ако ги поставите в кабинета или офиса си. Подходящи са още за библиотеки, споделени пространства за работа, кантори.

Съществуват и някои прости ритуали с килим, с които можете да привлечете късмета си. Ако страдате от безпаричие, поръсете морска сол под постелката в дома си. Това ще привлече пари в живота ви и ще стабилизира финансовото ви положение.

Има и друг начин да увеличите състоянието си с помощта на килима. Проверете кога е следващото пълнолуние и три дни преди да е настъпило, сложете под килима у дома най-едрата и банкнота (тя трябва да е здрава и нова), която имате в себе си. Когато настъпи, когато Луната се окръгли, я върнете на предишното ѝ място.

Килимът може да ви помогне, но също така и да ви навреди, ако не знаете как да боравите с него. Така например, ако се нанесете в нов дом, никога не бързайте да застилате килим на пода, без да сте го измили първо. Ако направите това, старата енергия от предишните обитатели на жилището ще остане заклещена под килима и ще ви се отрази негативно.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

За да привлечете любовта в живота си направете тези ПЕТ стъпки според Фън Шуй

3 начина да привлечете късмет с помощта на обикновен прозорец

Кристалите, с които ще привлечете любовта

Изметете лошия късмет от къщата и привлечете благополучие!

Как да привлечете нови хора в своя живот: 10 съвета

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.