Пророчески сън – ето как да разберете дали вашият е бил такъв

pixabay.com

Ако Вселената иска да ви каже нещо чрез съня, тогава вие ще го почувствате.

Пророческият сън е сън, който ни помага да погледнем в бъдещето. Той може да ни предупреди за предстояща опасност или, обратно, да ни каже, че в близко бъдеще предстоят хубави неща. Но как да различим обикновения сън от пророческия?

За да разберете какво означават вашите сънища, проверете значението на сънищата по ден от седмицата. Помнете, че в света на сънищата не всичко е еднозначно. Невъзможно е да се каже на сто процента точно дали сънят ви ще бъде пророчески или обикновен.

Защо е важно да се научите да правите разлика между обикновения сън и пророческия
Факт е, че някой неприятен сън може значително да развали настроението ни, въпреки че не е пророчески. Много хора погрешно вярват, че всички лоши сънища ни казват нещо. Но в повечето сънища лошите неща се случват само защото се страхуваме от тях и мислим за тях.

Ако сте сънували нещо ужасно, не бързайте да мислите, че това ще се случи в действителност. Не бива да се настройвате негативно, защото това само ще засили отрицателните нагласи и мисли.

И дори, ако лошият сън се окаже пророчески, винаги можете да промените съдбата си. Животът ви е във вашите ръце, а пророческите сънища показват само вероятното развитие на събитията.

Те идват при нас не за да ни плашат, а за да предупредят какво може да се случи, ако не направите нещо и не вземете контрол над живота си.

Често пророческите сънища са добри и показват, че се движите в правилната посока.

Какво е пророчески сън и какви са неговите особености

Случва се сънищата да са абсолютно идентични на събитията, които вече са се случили или могат да се случат. Например някой може да види болен роднина насън и след това да разбере, че е в болницата. Някой сънува, че къщата му е ограбена, след което парите или някои негови неща изчезват.

За съжаление, пророческият сън често не е дефиниран по никакъв начин. Най-добрият помощник за това е нашата собствена интуиция. Ако Вселената иска да ви покаже нещо чрез сън, тогава вие ще го почувствате.

Повечето пророчески сънища идват четвъртък срещу петък. Никой не знае точно защо това се случва, но според статистиката е така. Пророческите сънища могат да имат различна „продължителност“. Някои предупреждават за това какво ще се случи днес, утре, след седмица, а други – за това, което ще се случи след година или две. Смята се, че сънищата могат да предскажат бъдещето за до две години.

Тези сънища остават в паметта ни дълго време. Често сънят, предсказващ бъдещето идва в петък 13-ти, при Пълнолуние или при затъмнение. Това е много важен знак. Експертите също отбелязват, че в основата си пророческите сънища идват точно преди събуждането. Много по-малко вероятно е да сънувате късно вечерта.

Добър показател за пророческия сън е усещането, че всичко преживяно е като реално. Това са много реалистични сънища, така че по-често се наблюдават при чувствителни хора с високо ниво на емаптия.

Morkadis

Дори и след най-неприятните сънища, опитайте се да не мислите негативно. Да, може да е трудно да видите някои неща дори насън, но не можете да контролирате сънищата си – така че никога не знаете какво може да ви подхвърли подсъзнанието. Доверете се на Вселената, а не на страховете си.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Пророчески сън спасил живота на стюард от фаталния Airbus A321

Как да активираме пророческите си заложби

Как науката обяснява феномена на пророческите сънища?

10 теории за осъзнатото сънуване

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.