Пророчески сън спасил живота на стюард от фаталния Airbus A321

5

Стюардът Олег Ермаков на самолетната компания Когалимавиа, за която е летял и злополучният Airbus A321, е напуснал работа само седмица преди фаталния полет заради пророчески сън, който го предупреждавал за опасността да загине в самолетна катастрофа.

Според работния план Ермаров е трябвало да бъде част от екипажа на Airbus A321. Седмица преди полета обаче мъжът сънува пророчески сън, в който починалият му баща го умолява веднага да напусне работа.

Стюардът е сънувал още и катастрофиращ самолет, като имал силното усещане, че той е на този полет. Сънят изплашил служителя на Когалимавиа и още на следващия ден той напуска работа без предупреждение.

Ермаков добавя и че загиналият екипаж при полет Airbus A321 до Шарм-ел-Шейх са били отлични професионалисти.

Познавах пилотите, бяха добри хора, нямам никакво съмнение в опита им. Отново бих оставил живота си в ръцете им, без да се замислям, казва стюардът.

Въпреки трагедията той казва, че не е готов са се раздели с летенето и има желание един ден да стане пилот.

На пресконференция бе потвърдено, че 217 са загиналите души на Airbus A321, който се разби в Египет. От жертвите 138 са жени, 62 мъже и 17 деца. Повечето загинали са руски граждани.

Сред тях е и заместник-кметът на Псков – Александър Копилов, който е пътувал от Санкт Петербург до Шарм-ел-Шейх заедно със съпругата си.

Според предварителните данни самолетът се е разбил заради техническа неизправност. По различните версии за катастрофата работят едновременно руските и египетски власти.

Самолетът се разби в Египет на 31 октомври. До момента е ясно, че летателното средство рязко е започнало да се снижава, а след това е изчезнало от радарите.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още: 

СЪНИЩАТА, ОСТАВИЛИ ОТПЕЧАТЪК В ИСТОРИЯТА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.