Проф. Лъчезар Филипов: Барак Обама крие 15 извънземни

извън

Две свръхмощни лобита в световен план искат да
монополизират контакта на човечеството с извънземните. От едната страна стои американската фамилия Рокфелер, а от другата – кръгът около руския милиардер Милер. Сензационната новина разкри проф. Лъчезар Филипов от БАН. Той само преди часове се завърна от три световни конференции, посветени на НЛО и търсенето на извънземен разум. Разкритията на проф. Филипов идват и само дни след като на пресконференция в Белия дом журналисти попитаха президента Барак Обама защо се крият данните на властите в САЩ за НЛО и контактите с пришълци.

– Проф. Филипов, докъде стигнаха изследванията на НЛО, извънземните и въобще търсенето на живот извън Земята?

– Тъкмо се връщам от Италия. Там бях на три конференции – в Сан Марино, Болония и Катания. Те бяха посветени на космическите изследвания и търсене на форми на живот извън Земята. Втората беше за НЛО и влиянието им върху бъдещето на човешката цивилизация. И последната, в Катания, беше свързана отново с тази тематика – дали човечеството е готово за контакт с пришълци и как евентуална среща би повлияла на нашето развитие.

– Вярно ли е, че великите сили вече се готвят тайно за този ден?

– В Италия дойде физикът Стив Басет, който оглавява световноизвестната организация „Муфон“. Зад него в САЩ, освен хилядите хора, стоят още губернатори и сериозни учени. Басет показа документи, с които в момента са притиснали кандидат-президентката Хилари Клинтън. Навремето тя е обещала, че ако стане президент, ще отвори американските досиета Х и ще огласи фактите за НЛО и контактите на цивилни и военни с пришълци. В момента обаче е започнала да бие отбой под натиска на фамилията Рокфелер. Това, което Басет коментира, е, че ако Хилари излъже, те ще поискат да се оттегли от политиката. Отвъд океана никой не вярва и на президента Барак Обама, който продължава да мълчи. Изтече един документ, от който става видно, че поне 7-8 президенти преди него са се подписали, че са се запознали какво се е случило в Розуел, Ню Мексико, например.

– Какво е пишело в този документ?

– Има информация, че там през 1947 г. са се разбили 2 летящи чинии. Военните са намерили извънземен екипаж – общо 15 тела. Всичко това изтече случайно след отваряне на серия от документи, чиято давност на секретността падна. Другата голяма тайна на американците е Зона 51, където се укриват извънземни летателни апарати. Тя беше крита толкова много години, но след като в орбита бяха качени спътниците на много държави, ясно се видя, че там има хангари, които определено не са само за самолети, каквато беше официалната версия на властите.

– Споменахте Рокфелер, но доколкото ми е известно, именно те подеха преди години инициативата за отваряне на архивите, свързани с извънземните?

– Истина е, че Рокфелер наля маса пари да се открият и вземат всички документите, свързани с НЛО и данните за пришълци. Операцията тече вече 15 г. още от времето на Бил Клинтън, който се явява нещо като дясна ръка на магната. Но постепенно те започнаха да отклоняват всичко към себе си, без да го изнасят на широката общественост.
Тази година на конференциите, които организирам у нас, ще поканя един британец – ядрен физик. Казва се Фридман и е бил в първите 7-8 години на тази програма. Той буквално споделя следното: „Нас ни подмамиха с това, че всичко, което ние откриваме в областта на извънземния разум, ще бъде предоставено на човечеството. Да, ама не – случи се обратното. Създадохме стройна програма, започнахме да работим, реалните резултати не закъсняха и в един момент разбрахме, че работим в една фуния. И всичко, което правим, се налива в една посока и се прикрива в името на личните интереси на няколко олигарси. Те нямат интерес да се осъществи някакъв контакт без техен пълен контрол“.
Поради интернет и изтичането на информация те вече разполагат с много документи. В момента се счита, че цялото въздържание от официален контакт с извънземните идва от страна на американската администрация под давлението на Рокфелер. Няколко пъти от руска страна са правени опити да се направят съвместни усилия, но те са отказвали.

– Защо, каква е причината да се цензурират извънземните, така да се каже, и само американците ли го правят?

– Големият проблем е, че ако извънземните технологии бъдат усвоени, те ще объркат начините на финансиране и забогатяване на определени кръгове на планетата ни. Защото една промяна в енергетиката, в начина на изхранване би била равносилна на социална бомба, която веднага би отрязала клона, на който седят най-богатите и влиятелни хора на Земята. Те дирижират световния ред, а искат и да продължат да го правят. Това става най-лесно чрез контрол върху потока на информацията и спиране на всичко, което би застрашило техния интерес. Горе-долу положението в медиите у нас е същото, вие много добре знаете.

– Само американците ли са виновни, за да се стопират евтините технологии?

– Има силно притеснение у всички, но като че ли у американската страна то изглежда най-голямо. Очевидно страхът е, че един контакт с извънземните по всяка вероятност ще срине пирамидалната им структура на господството. Това го потвърди и един английски полицай – Гари Хезелтайн, който в своята работа е разследвал множество уфологични случаи. Tой сега е издател на един от най-големите онлайн журнали за НЛО. Та според неговата информация в момента ситуацията се контролира от Вашингтон независимо от напъна на руснаци и китайци.

– Според прогнозите кога да очакваме извънземните да се разкрият?

– До 2033 г. ще има реален контакт, но по всяка вероятност той ще стане по-рано, някъде около 2023 г. Вече има натрупани доста големи неофициални данни и наблюдения. Усеща се и някакво активизиране във военните и научните среди по този въпрос, което предпоставя някаква развръзка. Всъщност проблемът, както казват американските експерти, вече не е в отричането, а в това как да се оправдаят властите, че до момента са отричали.

Morkadis

– А защо говорите, че контактът предстои в бъдещето, след като големите правителства вече така или иначе май са се срещали с пришълци?

– Тук говорим за официален контакт на ниво човечество, което вече е различно. Значи две са финансовите акули, които в момента искат да контролират този процес, както и всичко, свързано с изследвания и добито познание на ниво извънземен разум. Единият вече го споменахме – Рокфелер, а другият е руснакът Милер. Той успя да се сдуши със Стивън Хокинг и неговия научен кръг. В момента битката е кой ще излезе на преден план като представител на човечеството при стискането на ръце.

– Вярно ли е, че американците в миналото вече са получили високи технологии, които са изстреляли икономиката им на върха?

– Според признанието на внучката на президента Айзенхауер той е имал среща с пришълци от расата на Сивите през 1954 г. След нея наистина започва един страшен бум на технологиите. Това са транзистори, интегрални схеми, лазерни технологии, средствата за отразяване на радиосигнали, по-известни като стелт. Миналата година в Сан Марино се запознах с един инженер, който е работил много години към италианските секретни служби, вече пенсионер. Той разкри, че за всяко откритие след Втората световна война са раздавани нобеловите премии, само и само да бъде убедено човечеството, че нещо е измислено от нас, земляните.

– Как е ставало това според вас?

– На вас например ви се дава една технология и ви се казва – ако ти разбереш принципа й, изведеш математически модел, някакъв алгоритъм, който би позволил да тя се мултиплицира, то тя ще бъде обявена за твое откритие.

– Сега НЛО-тата с каква форма и технология са и какви са последните снимкови доказателства, които сте виждали?

– Известно е, че съществуват четири форми на летателни апарати. Това са цилиндри, триъгълници, дискове и сфери. Предполага се, че те се задвижват с антигравитационни двигатели. От гледна точка обаче на доказване чрез снимки – никой вече не си прави труда. По-важното е друго – как човешкото съзнание да се подготви, за да не бъде шокирано при контакта с извънземните. Отделно ние не знаем кой ще застане срещу нас, не знаем неговата биология, физика и психика. Трябва да се подготвим да седнем на скамейката като добри ученици, а не като нагли мутри, готови да откраднат. Тук обаче подозирам, че ще отнесем големи шамари, защото до момента нямаме нито една битка, спечелена с тях.

– Имало ли е много сблъсъци с кораби на пришълци?

– Военните са имали много сблъсъци с техните апарати. И в Русия, и в Америка са давани команди за сваляне на НЛО, ако бъдат забелязвани. Още през 1944 г. в Сан Франциско са направени опити за битка с тях. Тогава цялото небе е било затъмнено от НЛО. В началото военните са си помислили, че това е някаква японска ескадрила. Започнали са да стрелят масово отдолу, но нито един обект не е свален. За наше щастие, до момента няма доказателства за тяхна агресивност, виж, от наша примерите са много.

– Наистина ли великите сили крият тела на извънземни. Защо не ги покажат и да се свърши с този въпрос?

– Много е трудно да се отговори защо не се показват. Но че тела има, това вече е вън от съмнение. Има много разкази на бивши служители, работили както в секретната Зона 51 на Щатите, така и в руската база Капустин Яр. Според свидетелствата там се пазят пришълци с хуманоидни и нехуманоидни черти.

инфо: retro.bg

Вижте още:

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.