Пълнолуние в знак Рак: Действа неблагоприятно на нашата психика, прави ни много емоционални

луна

В 04:25ч е пълнолунието в знак Рак.

Пълнолунието действа неблагоприятно на нашата психика, прави ни много емоционални. По това време хората са във физически подем, но с емоционална затормозеност, нестабилност. Най-чувствителните натури започват да изпитват тревога, безпокойство, дискомфорт, появява се безсъние. Особено чувствителни са жените към влиянието на пълната Луна. На мъжете също се препоръчва да не вземат отговорни решения, да не ходят с непокрита глава навън и да не спят на лунна светлина. Какво има в тази светлина, още не е известно на науката. Опитите са доказали, че ако изложите на нощната светлина в пълнолуние бръснарско ножче, на сутринта няма да можете да се обръснете. То ще е затъпено. От какво – никой не знае. Лекарствата приети в пълнолуние действат силно и в същото време активно проявяват своето странично действие. Спиртните напитки са противопоказни. Ако пълнолунието се падне в 15-ти лунен ден (както е сега), то следващите две седмици се очаква да бъдат напрегнати и неспокойни.

Луната e в знак Рак, където ще остане до 09:24ч на 03.01. – Капризи, неустойчиво настроение и претенции от неоправдани очаквания. Луната в кардинален знак носи потребителски характер и ако в такъв ден получите грижи, внимание, подарък, то непременно също трябва да се „разплатите”. Външните събития отстъпват на втори план, а на първо място се оказва нашият вътрешен свят. Луна в Рак предоставя на хората отлична възможност да разберат вътрешния си „аз”, като наблюдават емоциите. Това е време за проявлението на тези чувства, които човек отдавна е потиснал в себе си. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

15-ти лунен ден до 17:47ч. Нужна е повече предпазливост във всичко. Бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие и също обръщайте внимание на околните. Така ще се избегнат излишни спорове, които се провокират от самата обстановка на този взривоопасен ден. Пазете се да не бъдете измамени от лукави хора. Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Колкото е благоприятно времето, толкова и опасно е. Хора, които не използват мощният поток на пълнолунието за трансформация на своите отрицателни качества в положителни, губят връзка с вътрешното си Аз. Това е неблагоприятен ден, когато човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Не е случайно, че символът на този ден е змия-изкусител. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Ако е възможно, трябва да поддържате спокойствие, да не се поддавате на изблици на емоциите. Лош знак е да възникне спор днес. Болестите, възникнали днес не са опасни.

Отношения – Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения – възможни са кавги и сериозни конфликти и често възникващи на сексуална основа. Поради това е по-добре да отложим изясняването на отношенията. Напрегнат период за всички членове на семейството. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите.

Бизнес – Прекрасно време за бизнесмени, които точно знаят какво искат. Не оставяйте други да вземат вместо вас важните решения. Трябва да го направите самостоятелно. Ръководителите трябва с личния си пример да вдъхновяват подчинените си. Полезно е да общуват със своите служители в максимално неофициална обстановка.

16 лунен ден започва в 17:47ч и продължава до 19:00ч на следващия ден – Енергията на лунния ден е хармонична и не трябва да се нарушава. По всякакъв начин е нужно да се съхранява спокойствието. Препоръчва се физическо натоварване. Крясъците и безцеремонното поведение напълно трябва да бъдат изключени в този ден. Чувства като злоба, агресивност, завист проявени днес водят до падение.

Противопоказни са и сексуалните занимания. Полезно е да се направи спокойна разходка сред природа. Ден, в който се обновява кръвта. Не трябва да се употребяват месо и гъби. Не трябва да се убиват птици.

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donete] по-долу. Благодарим Ви!

Сънищата като правило се сбъдват, но трябва правилно да се тълкуват.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.