Пълнолуние в Скорпион

На 27 април в 06:33ч имаме ПЪЛНОЛУНИЕ в  седмия градус на знак Скорпион. Управител на Скорпион са Марс и Плутон.

Пълнолунието винаги е особено време, защото символизира кулминацията на лунния цикъл. Време, когато ключови моменти от нашия живот започват да дават плод и човек се изпълва с духовни жизнени сили.

Пълнолунието винаги е напрегнат опит – кулминацията на всяка мисъл, чувство и желание, които сме имали през целия месец. Във фолклора се казва, че в нощта на Пълнолунието се случват странни неща. То оказва силно влияние върху настроението ни. Въпреки че няма научна основа, която да подкрепи това твърдение, ние вярваме, че в живота има много необясними и загадъчни неща, които науката не може да обясни.

Какво не можете да правите на пълнолуние

Пълнолунието влияе негативно на много хора. Това време се счита за опасно, когато заболяванията и психичните патологии се влошават, когато се констатират неизправности в оборудването, нараства заплахата от различни извънредни ситуации и т.н. За да се предпазите и да не попаднете в неприятна ситуация, причинена например от нестабилен емоционален фон, трябва да знаете какво не можете да правите при пълнолуние.

Пълнолунието силно влияе върху емоциите и преживяванията на човек. Следователно през този период обикновено се увеличават тревожността, раздразнителността, възможни са афективни изблици, прекомерен гняв и агресия. При пълнолуние не трябва да се опитвате да изяснявате отношения, да разрешавате спорни или сериозни проблеми. Големи са шансовете, че няма да е възможно да се стигне до компромис, което в крайна сметка може да се превърне в остър конфликт.

Понастоящем е невъзможно да се изразяват претенции, особено към близки хора или към властите. Всяко недоволство може да се възприеме много негативно. В семейството това може да доведе до продължителни кавги между съпрузи или да усложнят отношенията с децата.

Не трябва да се занимавате с никаква опасна работа по време на пълнолуние. Рискът от сериозно нараняване е много голям. Въздържайте се от екстремни спортове. Не се препоръчва да играете хазарт и лотарии по време на пълнолуние, в противен случай можете просто да се разорите.

Трябва да се опитате да сведете до минимум контактите с неприятни хора и недоброжелатели. В противен случай общуването по време на пълнолуние с такива лица може да се превърне в неприятни последици, да доведе дори до сбивания.

При пълнолуние не се препоръчва да лекувате никакви заболявания, хирургичните интервенции могат да бъдат особено опасни. Дори обикновена операция под местна упойка може да доведе до отравяне на кръвта или тежко кървене, а рани, белези, шевове в такава лунна фаза, обикновено зарастват много трудно и остават за дълго време. Следователно не е добре да си пробивате ушите, да си правите татуировки и така нататък по време на пълнолуние.

Избягвайте да организирате тържествени или важни събития по време на пълнолунието. Астролозите препоръчват да не рискувате да се жените по това време. В противен случай бракът ще бъде краткотраен и много проблематичен.

Всяко публично говорене по време на пълнолуние може да се превърне в провал и да доведе до други неприятни ситуации.

Не се препоръчва да се ваксинирате по време на пълнолуние. Луната отслабва имунната система, така че и най-леката ваксина може да се обърне в сериозно физическо състояние.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.