Първата дума, която видите, разкрива скритите ви копнежи и страхове

Изображение: obekti.bg

Погледнете внимателно това изображение. Първата дума, която видите, разкрива скритите ви копнежи и страхове, пише obekti.bg

Рис. Всички ви мислят за силна и самоуверена личност. Свикнали са да се опират на вас като на скала. Малцина обаче познават крехката ви и чувствителна душа. Страхувате се да не разочаровате другите, да не отговорите на очакванията им. Копнеете за сигурно рамо, на което да се опрете в труден момент, но рядко си го признавате.

Вода. Вие сте необходима и важна част от живота на своите близки. Нужни сте им като водата. Свикнали са да се обръщат към вас за решаването на всякакви проблеми. Имате отлични организационни способности. Преценявате трезво ситуацията и обикновено взимате правилно решение без емоция. Страхувате се от провал. Копнеете всички да са добре и щастливи.

Гора. Вие сте скромен и тих човек. Обичате да пътувате сами, да оставате насаме с мислите си. Трябва да знаете, че хората, които не се страхуват да остават насаме със себе си, са духовно извисени и стабилни. Може да се разчита на вас, защото сте премерен и спокоен човек, вдъхвате уважение и хората ви вярват. Страхувате се от фалшиви думи, лъжи, прекалено много крясък и суета. Копнеете за сродна душа.

Лисица. Вие сте свикнали да получавате това, което искате. Знаете как са преследвате целите си и да се борите за тях. Не се отказвате лесно. Вие сте истински боец. В очите на другите често изглеждате прекалено амбициозни и дори с прекалено високо самочувствие, но то е подплатено с реални умения. Знаете цената си и изисквате уважение и признание от околните. Страхувате се от некомпетентни хора с високо самочувствие. Копнеете за повече време не за почивка, а за да натрупате нови умения и знания. Вие сте работохолик и перфекционист.

Остров. Интровертен човек сте. Обичате тихата музика, страните от шумни компании. Твърде самокритични сте. Обикновено не сте доволни от себе си, винаги търсите вината у себе си. Постоянно се подценявате. Спрете да го правите! Заслужавате повече. Награждавайте се за постигнатите успехи. Вие сте много по-добри и ценни, отколкото си мислите. Не бъдете песимист. Страхувате се от публични изяви, от прекалено внимание. Копнеете за подкрепа от верни приятели.

Дърво. Вие сте постоянен и стабилен човек. На вас може да се разчита. Най-много държите на семейството. За вас домът е вашата крепост. Държите да прекарвате пълноценно време със семейството си. Знаете добре приоритетите си. Оценявате, когато другите дават от времето си за вас. Цените чуждия труд и проявявате уважение към всяка професия. Затова хората ви смятат за широкоскроени, ведри личности, с които лесно се общува. Страхувате се, че ще останете сами и че времето лети прекалено бързо, а не сте постигнали още почти нищо. Успокойте се – понякога всичко най-хубаво се случва неочаквано и много бързо.

Лято. Обичате да пътувате, да живеете с другите, да общувате, да се веселите, да празнувате тържеството на живота. Нямате навика да мислите много-много, когато трябва да се вземе решение. Действате по интуиция и без да се натоварвате да премисляте евентуалните възможни последици. Това понякога ви играе лоша шега, но няма да се промените. От друга страна, точно това ваше качество ви помага да не се задълбавате в проблемите и да се радвате на живота в неговото многообразие. Страхувате се от монотонност, скука, еднообразие – това убива мечтите ви. Копнеете за достатъчно време, за да обиколите света.

Ров. Вие сте дълбока и неразгадаема личност. Хората ви смятат за прикрити и потайни, но всъщност не обичате празните приказки, предпочитате да се водят смислени и конкретни разговори по същество. Подбирате внимателно компанията си. Не обичате да си губите времето, да се шляете с познати, за да „убиете време“. Всъщност много добре цените времето и знаете, че това е най-ценното, което можете да дадете на някого. Верен приятел сте и малкото хора, които сте допуснали в живота си, са късметлии. Страхувате се от загубата на близък човек. Копнеете за щастие в простите неща.

Яре. Вие сте добронамерен човек, обичате хората и сте голям любител на животните. Убедени сте, че хората, които се грижат за домашен любимец, са по-чувствителни, по-милосърдни и по-отговорни. Понякога ви мислят за наивни, защото имате навика да се доверявате прекалено много. Но това е така, защото очаквате от другите това, което вие сте склонни да им дадете – приятелство, удържана дума, помощ в трудни моменти. Копнеете да има повече добро на този свят и се страхувате да не загубите оптимизма си.

източник: obekti.bg

Вижте още:

Тест: Колко квадрата виждате?

Какво ви пречи да сбъднете желанията и мечтите си?

Този цветови тест ще разкрие каква е психическата ви възраст

Тест: 10 оптични илюзии, 10 въпроса

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.