Първото нещо, което видите, разкрива какво ви пречи в любовта

7

Като деца всички ние имаме някаква представа какво е любовта и как ще се развие животът ни. Може да си мислим, че ще омъжим за гаджето ни от гимназията или че ще имаме няколко връзки, докато накрая срещнем голямата любов, пред която всичко друго ще бледнее в сравнение.

Но любовта невинаги идва толкова лесно и понякога за това сме виновни самите ние. Колкото и да не ни се вярва, нерядко се случва да саботираме собственото си щастие. Защо? Точно това ще разберем сега.

Ако смятате, че нещо в характера ви ви пречи да откриете любовта, то погледнете тази картина. Първото нещо, което привлече погледа ви, показва какво ви пречи във връзките.

Готови ли сте? Тогава нека разберем.

Брадатият мъж

Ако първо сте видели брадатия мъж, това означава, че предишните ви несполуки в любовта ви пречат да обичате. Вие възприемате всяка провалена връзка като ценен урок, от който можете да извлечете поука. Въпреки че това е вярно, сте твърде вторачени в някои от уроците, затова се страхувате да поемате рискове. Не всяка любов причинява болка. Ако искате да имате стабилна и дългосрочна връзка, трябва да отворите сърцето си за любовта и да се научите да рискувате.

Две птици

Ако първо сте видели двете птици, нереалистичните ви очаквания ви пречат да задържите любовта. Разбира се, всеки има някакви предпочитания и очаквания, но не трябва да прекалявате, защото никой не е съвършен. Ако сте твърде фокусирани върху идеалния образ в ума ви, ще пропуснете много възможности да откриете истинската любов в реалността.

Планините

Ако първо сте видели планините, това означава, че се страхувате от емоционална близост. Вие искате да срещнете любовта и знаете, че трябва да допускате хората до сърцето си по-често, но в миналото са ви наранили толкова жестоко, че се боите от любовта и сте станали твърде подозрителни. Нормално е да ви е страх и не е нужно да бързате, но ако искате да изпитате истинска любов, ще трябва да разголите душата си.

инфо: dama.bg

Вижте още:

Психотест без грешка. Какво виждате на снимката?

Кое е първото, което виждате – отговорът разголва душата ви

Виждате ли животно на тази картинка?

Първото, което виждате на картината, разкрива личността ви

Какво виждате на снимката? Този тест разкрива характера ви

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.