Първото нещо, което направиш в тази ситуация, разкрива характера ти

Ние сме свикнали с идеята, че има 2 вида решения, които можем да направим в една ситуация: правилната и грешната.

Но този тест не е такъв. Не можете да изберете погрешния вариант, защото всички те са верни!

Изберете една от четирите ситуация и ще научите повече за вашата личност.

Какво ще направите първо?

Представете си, че се намирате в следната ситуация.

1) Чайникът на котлона пищи, 2) телефонът звъни, 3) бебето плаче, а 4) кучето е захапало дивана.

Какво ще направите първо:

1) Ще махнете чайника от котлона?

2) Ще вдигнете телефона?

3) Ще успокоите плачещото бебе?

4) Ще спрете кучето да ръфа дивана?

Изберете една от четирите възможни опции и вижте какво означава вашият отговор
на следващата страница.

Ето какво означават:

1)  Ще махнете чайника от котлона

Ако първото нещо, което сте решили, е да изключите котлона и да махнете  чайника, то вие имате огнена натура и бързо се палите. Взимате решения много бързо и без колебание, а след това нищо не може да ви спре да постигнете целите си.

Morkadis

Монотонността много бързо ви отегчава и дори нервира. Обичате изненадите, но обичате и да сте подготвени и да имате ясен план за действие, независимо колко бързо сте го измислили. Интересувате се от вашата безопасност и не ви харесват изненадите. По-лесно е да следвате ясно определен план без неочаквани обрати и завои.

2. Ще вдигнете телефона

Ако първо вдигнете телефона, това означава, че сте фокусиран и дипломатичен човек. Можете да правите няколко неща едновременно и умеете да общувате с околните. Обичате новите запознанства, особено с хора, които могат да ви бъдат полезни за в бъдеще. Харесва ви да сте в светлината на прожекторите и ви отива да сте в центъра на вниманието.

3.  Ще успокоите плачещото бебе

Ако първо отивате да гушнете бебето, за да го успокоите, вие сте спокоен и разсъдлив човек. Обичате да помагате на другите и сте готови да се жертвате в името на общото благо. Обичате семейството си и държите на топлите отношения с хората около вас.

Страхувате се от самотата и от това да не загубите близките си хора. За вас една тиха и приятна вечер със семейството ви е за предпочитане пред шумния купон в някой бар.

4. Ще спрете кучето да ръфа дивана

Ако първо сте решили да спрете кучето, което очевидно смята, че е време да си купите нов диван, то вие сте човек, който не понася хаоса и бъркотията – както в дома ви, така и в личния ви живот. За вас е важно да държите всичко под контрол.

Не можете да си отдъхнете, докато нещата не станат така, както искате. Перфекционист сте и обичате да планирате. Държите много на материалните неща и на социалния ви статус, но изобщо не сте повърхностни, даже напротив – много сте мъдри и интелигентни и знаете как да се измъкнете от всяка ситуация.

източник: actualno.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.