Разберете коя „Дисни“ принцеса сте според вашата зодия

Ако се замислите, ще видите, че сте по-голям фен на една определена анимационна героиня и че тя ви е най-любима сред всичките принцеси.

Може би причината е, че вие самата имате сходни качества в характера си на нейните. А може би, това е базирано на вашата зодия.

Вижте коя Дисни принцеса сте според вашата зодия:

1. Водолей (20 януари – 18 февруари) – вие сте принцеса Анна

1

Родените под знака на Водолея са уникални и иновативни личности. Вие сте независима и обичате да се борите за важни каузи. Подобно на Анна от „Замръзналото кралство“ вие сте едновременно темпераментна, чувствителна, енергична и срамежлива. За вас светът е интересен и пълен с възможности. Вие не обичате ограниченията и спънките по пътя си. Освен това се обграждате от верни приятели.

2. Риби (19 февруари – 20 март) – вие сте Покахонтас

2

Всички Риби имат дълбока връзка с другите същества. Те са интуитивни и мъдри натури, които имат широк кръгозор. Подобно на Покахонтас вие сте безкористна и нетърпелива да подадете ръка за помощ на другите, без да очаквате нещо в замяна. Вие сте артистична, съпричастна, грижовна и романтична.

3. Овен (21 март – 19 април) – вие сте принцеса Джазмин

3

Овенът е огнен знак, а вие като Джазмин (любимата на Аладин) сте смела, страстна, динамична и енергична. Вие сте решителна и силна натура, но понякога сте конфликтна и действате твърде прибързано. Вие не се страхувате да поемате рискове. Освен това сте закачлива, забавна и обичате конкуренцията, защото тя ви мотивира.

4. Телец (20 април – 20 май) – вие сте Рапунцел

4

Телците обичат красотата и удоволствията. Подобно на Рапунцел вие сте много общителна, но понякога сте повърхностна и твърде доверчива. Вие сте много надежден и упорит човек. Освен това сте загрижена за хората, които обичате. Имате чувство за хумор и сте романтична по душа.

Morkadis

5. Близнаци (21 май – 20 юни) – вие сте Тиана

5

Вие сте нежна, любопитна, любяща и жадна за знания, подобно на героинята от „Принцесата и жабокът“. Също така вие сте внимателна, трудолюбива, чаровна и бъбрива. Освен това вие цените комуникацията и приятелите и партньорите си. Понякога сте леко нервна.

6. Рак (21 юни – 22 юли) – вие сте Пепеляшка

6

Раците имат богато въображение, емоционални са и са много чувствителни. Подобно на Пепеляшка, вие сте нежна и съблазнителна, но около вас има някаква мистерия и загадка. Понякога изглеждате вятърничава и ексцентрична, но това е само защото настроенията ви постоянно се променят.

7. Лъв (23 юли – 22 август) – вие сте Мулан

7

Лъвовете са мощни. Подобно на Мулан, вие сте упорита, страстна и невероятно лоялна. Вие сте родена лидерка и сте много уверена в себе си. Вероятно сте приключенски настроена. Вашата най-силна черта е, че можете да постигнете всичко, което искате – както в любовта, така и в живота си като цяло, защото сте много целеустремена и не се предавате никога.

8. Дева (23 август – 22 септември) – вие сте Бел

8

Девите са грижовни, трудолюбиви и практични жени. Подобно на Бел от „Красавицата и звяра“ вие сте самоотвержена към близките си и лоялна към хората, които обичате. Девата винаги иска да направи правилното нещо. Тя е оптимистична натура и е склонна да дава втори шанс. Вие имате уникална красота, която блести по един фин начин.

9. Везни (23 септември – 22 октомври) – вие сте Снежанка

9

Везните обичат хармонията, последователността и спокойствието. Подобно на сладката Снежанка, вие обикновено сте справедлива, романтична и приятелски настроена към всички.

Освен това вие сте нежна и мила и си падате идеалистка.

10. Скорпион (23 октомври – 21 ноември) – вие сте Мерида

1

Скорпионите са смели, страстни и находчиви. Вие сте мъдра, но вашият интелект може да бъде както благословия, така и проклятие. Подобно на Мерида от „Храбро сърце“, вие сте отворена, честна и уверена. Не се плашите от това да преследвате целите си. Вие сте добра приятелка, но сте много ревнива. Вашата емоционална природа е противоречива и склонна към драми. Вие сте динамична и силна личност.

11. Стрелец (22 ноември – 21 декември) – вие сте Ариел

2

Вие сте игрива, ентусиазирана и вечно оптимистично настроена. Обичате свободата и сте екстроверт. Понякога сте твърде нетърпелива и не се вслушвате в съвети, подобно на Малката русалка Ариел. Вие обичате животът ви да е разнообразен и рядко планирате ежедневието си.

12. Козирог (22 декември – 19 януари) – вие сте Елза

4

Вие сте отговорна, трудолюбива, търпелива и много дисциплинирана. Вие сте добра в упражняването на самоконтрол. Вие сте най-сериозната от жените в зодиака и от принцесите на Дисни – затова сте Елза от „Замръзналото кралство“. За вас няма нищо по-важно в света от членовете на семейството ви. Вие сте чувствителна и лоялна под иначе строгата си фасада.

инфо: tialoto.bg

Вижте още: 

МАГИЧЕСКАТА СИЛА СПОРЕД ЗОДИЯТА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.