Ритуали преди Нова година, които ще ви донесат късмет и пари

Преди Нова година трябва да се отървете от излишния “багаж”, за да станете по-щастливи и да успеете в бъдещето. Ефективните ритуали преди Нова година ще ви помогнат да подобрите финансовото си състояние и да решите проблемите си.

През новата година всеки ще има възможността да осъществи плановете си и да стане по-богат и по-успешен, но сега трябва да се погрижите за бъдещето си. Астролозите и езотериците уверяват, че е необходимо да се отървете от някои неща още преди началото на следващата година, така че нищо да не ви пречи да продължите и да постигнете вашите цели. Експертите предлагат най-силните ритуали преди Нова година, които ще ви помогнат да преодолеете проблемите и финансовите затруднения.

Силен ритуал как да се отървете от проблемите

Този прост ритуал ще ви помогне да се отървете от проблемите преди началото на 2022 г., което означава, че скоро ще можете да започнете живота си от нулата. Необходимо е да се извърши седмица преди Нова година. За да направите това, запалете свещ пред себе си, вземете парче хартия и химикал. Помислете за проблемите, които сте имали през изминалата година. Запишете ги.

След това запалете листа с помощта на пламъка на свещта и кажете:

“Старата година си тръгва, тя взима проблемите ми. Новата година ще дойде и ще донесе добър късмет. Така както пламъкът изгаря хартията, така нека препятствията в моя път да изгорят. Давам сила на всяка дума.”

Когато хартията изгасне, съберете остатъците. Изнесете ги от дома си и ги погребете.

Този ритуал не свършва до тук. Непосредствено след звъненето на часовника, кажете: “Новата година е започнала и животът ми започва отново.”

Така че оставете старите проблеми през изминалата година и в бъдеще трудностите ще ви притеснят много по-малко.

Новогодишен ритуал за пари

Ако през изминалата година проблемите с парите не са ви давали спокойствие, можете да се отървете от тях сега. За това ще ви помогне Новогодишния ритуал с мандарини.

Трудно е да си представим една Нова година без маса с мандарини, защото този плод не само прави трапезата по-ярка, но и привлича богатство и късмет. В Китай мандарините се наричат “златни плодове”, така че те най-често се използват за провеждане на парични ритуали.

Няколко дни преди Нова година, вземете килограми мандарини, а на 31 декември вземете най-голямата от тях. Обелете плода и го поставете пред вас. Започнете да разкъсвате отделните елементи и да ги броите, сякаш броите пари, и след това кажете:

“Както много мандарини растат на дървото, нека и в портфейла ми да има толкова много пари.”

Morkadis

След това отделете един парче и изяжте останалото. Поставете малко парченце мандарина в портфейла си и го оставете там до 1 януари. Смята се, че миризмата на мандарини привлича късмета и парите, което означава, че ако използвате този портфейл една година, то парите ще дойдат в ръцете ви.

Вече много астролози се опитват да предскажат какво трябва да правим през новата година. Мнозина вярват, че в близко бъдеще животът на хората ще се промени към по-добро. Други твърдят, че трудностите не могат да бъдат избегнати.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Три ритуала ще сбъднат и най-смелите ви желания

Ритуал за предизвикване на успех на рожден ден!

Интересните ритуали, с които Латинска Америка посреща Нова година

Руски ритуали за разваляне на прокоба

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.