Ритуал с дафинов лист за привличане на пари и късмет

pixabay.com

Мощните магически сили на дафиновия лист са известни от древни времена. Има много ритуали за привличане на късмет и пари.

Днес искаме да ви разкажем за една много проста практика за привличане на финансово благосъстояние, но много ефективна. След извършване на тази практика се забелязват чести положителни събития, които ще помогнат за привличането на пари в живота ви.

Също така, този ритуал с дафинов лист не е обвързан с фазата на луната. Може да се направи по всяко време, всеки ден и особено когато имате големи парични проблеми.

Изберете най-красивия дафинов лист, след това го поставете в портфейла си, така че да не може да се види от другите. Когато го поставите в портфейла си, кажете следните думи:

„Пожелавам си богатство, пожелавам си успех, пожелавам си щастие, пожелавам си злато, пожелавам си сребро, пожелавам си изобилие, пожелавам си здраве, пожелавам си помощ, пожелавам си пари, пожелавам си всичко, така да бъде!”

Достатъчно е да го кажете веднъж и да сложите дафиновия лист в портфейла си. Когато се разпадне, значи си е свършил работата и можете да поставите нов дафинов лист, като кажете същите думи. След това ще забележите положителни промени във вашето финансово състояние.

Не забравяйте да благодарите на Вселената за помощта и прекрасните събития, които ще започнат да се случват в живота ви. Повярвайте в силата и добротата на Вселената и тогава неизбежно ще постигнете мечтите си.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Магичен ритуал за защита и сбъдване на желания

Ритуали за късмет

Потресаващите ритуали на агхорите

Ако твоето желание не се изпълнява, значи то още не е платено

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.