Русия и светът се прощават с феномена Джуна

1Прочутата руска ясновидка Джуна Давиташвили е починала след два дни в кома без да дойде в съзнание, предаде lifenews.ru. За кончината на 66-годишната пророчица е съобщил нейният приятел, актьорът Станислав Садалски.

Джуна бе два дни в кома и вчера си отиде от този свят. Линейка я е прибрала от Арбат, където тя отишла в магазин до дома й да си напазарува храна. Там й прилошало. В болницата са откирли, че има сериозни проблеми с кръвта, която почти не циркулирала.

Ръцете й били ледени, като на мъртвец, свидетелства Садалски.

Джуна е помогнала на стотици хиляди хора. Много са и българите, които са ходили при нея за изцерение. Наред с

всепризнатите й, дори от медицината нейни качества – тя помагаше на лекарите в руските болници с феноменалната сила на ръцете си.

Джуна остави безценни съвети към съвременния човек за здравословен живот и битка с болестите.

– Аз изобщо не обичам такива мистични определения като черна и бяла магия. Никога не съм била част от „магьосническото“ общество – в това могат да вярват само невежи хора, които не знаят и не искат да разберат, че физическото поле на човека се простира далеч извън неговата телесна обвивка. Нека не забравяме, че аз не съм знахарка, а сериозен учен със световно известно име. Вярно е, че съм била медицинска сестра и фелдшер, но благодарение на дългогодишния си опит влязох в сериозната медицина.

– Ние, хората, не разбираме, че, нарушавайки баланса в природата, унищожаваме себе си. Често мечтая да изтичам боса в ранното утро по кубанската степ, да се изкъпя в утринната роса – впрочем, именно росата лекува алергии. Никога няма да си купя козметичен крем, защото в хладилника си имам пресни яйца.

– Трябва да вярваме не в чудесата, а в своите собствени сили. Отдавна лекувам болни и знам, че ако човек се бори със своите заболявания и вярва в излекуването си, то силата на неговия дух е способна да направи и невъзможното, за да постигне той здравето си.

инфо: bnews.bg

Вижте още:

БЪЛГАРСКИЯТ ПРОРОК ДЯДО ВЛАЙЧО

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.