Само определени хора имат тези букви на дланта

pixabay.com

Линиите на дланите ви могат да кажат много интересни неща за вашата личност. В същото време си струва да се каже, че всеки има основните линии – на живота, ума и сърцето. Но само определени хора имат тези букви на дланта си. Разгледайте внимателно дланите си – сега ще поговорим за тях!

Основни линии

 

На първо място, намерете линията на живота. Можете лесно да го направите, като погледнете снимката по-долу.

Снимка: bukvarche.com

Тази линия може да ви разкаже за продължителността на живота, здравето и съдбата ви.

Сега се опитайте да намерите линията на ума. Тя е над линията на живота.

Снимка: bukvarche.com

 

Тя разкрива такива лични качества като воля и колко добре човек взема решения.

Линията на сърцето е най-близо до пръстите. Тя разкрива личните отношения с вашия партньор, вашето семейство. Ето как изглежда тя.

Снимка: bukvarche.com

Линията на съдбата може да се нарече линията на Сатурн. Понякога е много тънка и къса. В някои случаи – дългаи ярка. Тя се счита за „линия на кариерата“ (на снимката по-долу).

Снимка: bukvarche.com

Morkadis

Буква М

Снимка: bukvarche.com

Това е много рядко срещано явление. Ако този символ е на ваша ръка, значи сте амбициозен и целенасочен човек. Имате ясна представа от какво се нуждаете в живота и как можете да го получите. Освен това, ако не сте мързеливи, лесно ще постигнете целите си, което ще донесе голямо богатство в живота ви. Често такъв знак може да се види на дланите на бизнесмени и политици.

Такива хора имат свръхестествена интуиция. Те много бързо осъзнават, когато другите им желаят зло. Това им помага бързо и ефективно да се движат напред във всеки бизнес. И въпреки това на такива хора им липсва скромност в постигането на житейските цели, те не винаги използват законни средства, за да получат това, което искат.

Буква V

Снимка: bukvarche.com

Буквата V говори за важна задача, която продължава в живота ви. Ваша е отговорността, желанието да разрешите проблема възможно най-скоро. Показва също нивото на развитие на индивида.

Тези, на чиито длани има V са истински късметлии, приятелски настроени и отворени хора, те могат да бъдат наречени душата на компанията.

Буква Х

Снимка: bukvarche.com

Буквата X е знак за успех във всяко начинание. Интересно е също, че такива личности с удоволствие се състезават с противниците си. Те лесно решават всякакви проблеми, харизматични са. Мнозина ги забелязват и запомнят. Значението на знака обаче варира в зависимост от това на коя длан се намира.

Знакът на лявата длан показва, че човек има наистина невероятен потенциал в областта на емоционалната интелигентност. Той знае как да обича и да се грижи за хората.

Буквата X на дясната длан? Тези хора са много внимателни, страхотни анализатори, разбират същността на нещата и процесите. Те не действат спонтанно.

Ако буквата X е на двете длани, тези хора имат добра енергия, ум, емоционална стабилност. Такива хора се стремят да поддържат хармонията навсякъде.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Какво говори за нас формата на ушите ни?

Формата на лицето ви разкрива какъв човек сте

Формата на краката разкрива вашия характер!

Циганско гадаене с игла: видове и начини на прилагане

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.