Седем признака, че до вас има ангел-хранител

ангел

Ангелите-хранители съществуват, те имат различна вибрационна честота от хората, затова ние не ги виждаме, но можем да усетим присъствието им, пише психоложката Моника Трайковска в сайта kafepauza.mk. Тези невидими за нас същества имат специфичен начин да ни информират, че са наблизо и не е необходимо някой да е религиозен или да вярва в тях, за да усети присъствието им.

Така че който иска да узнае дали има до него ангел-хранител и пазител, нека се вгледа дали може да открие някой от седемте белега за присъствието му.

1. Промяна на температурата в помещението. Ако внезапно изпитате полъх на горещ въздух или гореща аура да ви заобикаля, то това е сигурен белег за присъствието на ангел-хранител. Това може да доведе и до настръхване на врата без видима причина.

2. Поява на мистериозна миризма. Става дума за необичайна миризма, която никога преди не сте подушвали и не можете да идентифицирате.

3.Поява на светлина или сенки. Ако видите лъчи светлина, които да са насочени към вас или забележите сенки около тялото си, не се страхувайте, ангелите никога няма да ви навредят.

4.Гласове, които чувате и които искат да се свържат с вас. Ако гласът е във вид на шепот и е неясен, изпратете мислено съобщение на ангела да говори по-силно. Не се заблуждавайте, че чувания глас е само плод на вашето въображение, а се опитайте да влезете в контакт с него.

5. Появата на бяла пара на място, където не сте очаквали. Това е сигурен знак, че вашият ангел-хранител е наблизо и е готов да отговаря на въпросите ви.

6.Поява на ангел в съня ви с решение на ваш проблем. Ако сънувате такова нещо, ще се събудите с много добро настроение и положителни усещания и ще се уверите колко правилен е бил съветът.

7.Чувство, че не сте сами в стаята. Става дума за усещане, сякаш някой е до вас встаята или пък стои наблизо, макар че в стаята сте сами.

инфо: blitz.bg

Вижте още: 

КОИ БЪЛГАРСКИ ИМЕНА СА ЗАКРИЛЯНИ ОТ ДУХОВЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Анонимен 8 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.