Седмичен хороскоп за всички зодии

Тази седмица Слънцето, Меркурий, Венера и Марс се намират в знак Лъв, докато Юпитер е в Стрелец. Така цели пет планети са в огнени знаци. Ние характеризираме огнените знаци – Овен, Лъв и Стрелец като много страстни, динамични и спонтанни, така че няма съмнение, че ни очаква много активна седмица. От една искра може да пламне пожар, малките неща със сигурност ще имат значение. Очаквайте много различни случки тази седмица.

На 12 август Уран в Телец става ретрограден до 11 януари 2020 г. Уран в астрологията е символ на небето, неочакваните промени, той е отговорен за свободата, независимостта, новите технологии. Когато планетата се движи в ретроградно движение, всичките й теми ще бъдат преразгледани и трансформирани.

На 14 август Слънцето ще бъде в съвпад с Венера, чието благоприятно влияние ще се отрази в дните преди и след това.

На 15 август в 15:30 ч има Пълнолуние в знак Водолей, което ще бъде в опозиция на Венера и Марс.

На 16 август предстои квадратура между Меркурий и Уран. Бъдете внимателни през периода (14-18 август): възможни са внезапни и неочаквани събития, които могат да нарушат жизнения ритъм. Възможни са повреди на оборудване, превозни средства, забавяне на доставките, прекъсвания на срещи или пътувания. Внимавайте да не вземате важни решения набързо.

На 18 август Марс преминава в знак Дева.

През седмицата Луната се движи през зодиакалните знаци Козирог, Водолей, Риби и Овен. Благоприятни дати за подстригване – 12, 13, 18 август.

Времето, в което Луната се движи на празен ход не трябва нищо важно да се предприема, да не се сключват договори, не е добре да започвате работа на ново място. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил – в бъдеще ще има разочарование от направения избор:

13.08. 01:12 – 13.08. 18:37

16.08. 04:03 – 16.08. 06:51

18.08. 01:35 – 18.08. 19:34

Овен – Тази седмица ще имате много задачи. Много хора ще искат да ви помогнат, защото ви обичат или ви съчувстват. Ще имате достатъчно енергия и способности да решавате проблемите си и сами. Меркурий ви дава възможност да изчистите недоразуменията си. Не се старайте да угодите на всички, но се опитайте да преценявате и да действате справедливо. Ще трябва да направите някои преценки за събитията от изминалата седмица и да коригирате своите грешки или прибързани решения. Пазете се от наранявания, злополуки особено в края й. Период, пълен със забавления, социални събития, включващи различни събирания. Не отказвайте пътувания и пикници, тъй като това ще бъде чудесен начин да се освободите от стреса, свързан с работата. Възможни са и романтични моменти, независимо от сегашния ви любовен статус, не бъдете скептични, но им се насладете и следвайте интуицията си.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете предпазливи – 12, 13

Morkadis

Телец – Седмицата ще бъде пълна с ангажименти и само през уикенда ще можете да намерите малко свободно време за почивка. Вие обаче сте доволни от постигнатото и от възможностите, които сте използвали. Тези дни ще трябва да обърнете повече внимание на приятел или роднина, който преминава през затруднения в живота си. Това определено ще изисква вашата емоционална или финансова помощ, грижи, съвет или подкрепа. Благоприятно време за развитието, решаването или приключването на финансови дела и задължения, получаването на пари или постигането на по-благоприятно споразумение. Може да получите неочаквана покана. Ще бъдете фокусирани върху всичко, свързано с дома, семейството и личния живот. Много от вас вече се занимават с проекти за реконструкция или планират интензивно преместване и може би купуване на имот. Ще се ръководите от идеята да внесете нещо свежо и различно в жизненото си пространство.

Благоприятни дни –12, 13, 16, 17, 18

Бъдете предпазливи – 14, 15

Близнаци – Тази седмица ще имате ускорен темп на живот, който ще причини изтощение за мнозина. Дори да има някакви малки проблеми, ще трябва да ги приемате много спокойно и да ги решавате, без да прибягвате до някакви трикове. Неочаквани обстоятелства, които могат да възникнат сега, ще ви принудят да направите някои промени. Гледайте на всичко като на нови възможности. Мнозина ще се опитат да се справят с очакванията на другите и в някои моменти ще останат с впечатлението, че това е невъзможно. Вие ще имате отлични словесни умения, без затруднения ще убеждавате другите във всичко, от което чувствате, че имате нужда. Дайте на хората, които са близо до вас вниманието, което заслужават, тъй като често не забелязвате колко ви обичат. Новите двойки ще продължат с малки стъпки напред и ще могат да търсят потвърждения за своите чувства.

Благоприятни дни –14, 15

Бъдете предпазливи – 16, 17

Рак – Прекарвайте повече време с най-близките хора и ги оставете да разберат колко е важно те да присъстват в живота ви. Сега ще бъде важно да не реагирате прибързано или емоционално на всяка информация, която някой може да сподели с вас. Нещата определено ще се развият в много различни посоки. Ще бъдете емоционални, податливи на флирт или нови приключения. В момента Меркурий е в дома на парите ви и ви насърчава да излезете с нови идеи, свързани с печеленето на пари. Марс ви дава достатъчно енергия и мотивация, за да превърнете тези идеи в реалност. По този начин успехът зависи от вашия избор, така че не разчитайте твърде много на съветите на другите. Бъдете внимателни в края на седмицата, особено в петък, защото може да се случи нещо неочаквано, което да се отрази на вашето благополучие.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете предпазливи – 12, 13

Лъв – Има четири планети във вашия знак тази седмица, така че ще бъдете в страхотно настроение, ентусиазирани, енергични, но също така позитивни и успешни. Слънцето ще ви даде огромни количества енергия, както и възможност да се почувствате подмладени. Меркурий ще ви насърчи да сте отворени към света. Венера ви подпомага в общуването. Освен това мнозина ще поискат да подновят гардероба си или да подобрят външният си вид. Не трябва да пренебрегвате Марс, който постоянно ще ви дава възможности да покажете на света какво знаете и можете да направите. Ще създавате страхотно впечатление. Мъжете Лъвове ще предпочитат да прекарват повече време у дома, наслаждавайки се на спортни, политически или други телевизионни предавания или някои домашни работи, свързани с ремонти или подобрения. Жените Лъвици ще искат да прекарват повече време с приятели извън дома в приятна обстановка или на открито. В някои случаи това може да противоречи на желанията на партньора ви и може да възникне напрежение във вашата връзка.

Благоприятни дни – 18

Бъдете предпазливи – 14, 15

Дева – Възможностите, които ще ви се предоставят сега са обещаващи и не бива да ги пренебрегвате. Ще се почувствате най-комфортно в моменти на усамотение. Когато става дума за работа, има вероятност да работите самостоятелно и да избягвате колегите, ще запазите идеите и плановете си за себе си. Тази седмица ще трябва да вземете трудно решение. Развитието на определени събития във вашето семейство или на работното място ще зависи от това. Можете да получите покана за публично събитие, културно мероприятие или нещо друго. Мнозина ще съжаляват за неосъщественото си старо желание – лично или професионално. В рамките на седмицата можете да вземете неочаквано решение да купите или продадете нещо.  Възможно е да получите неочакван импулс да направите нещо интересно за дома си: да купувате нови мебели, домакински уреди или други. Можете да решите да поканите гости без конкретна причина. Жените могат да се почувстват като богини тази седмица, ако са наясно със своята сила и чар и не ги използват за хитрост, манипулация и злонамерени действия.

Благоприятни дни –12, 13

Бъдете предпазливи – 16, 17, 18

Везни – Тази седмица ще бъдете по-оптимистични по отношение на плановете си за бъдещето. Ще се чувствате свободни, леки като въздух и ще прекарате по-голямата част от времето си в търсене на забавление. Сега за повечето от вас ще бъде важно да поддържате умствената и емоционална стабилност, за да можете да мислите трезво и да вземате практични, мъдри решения. През следващите дни ще имате възможност да изпитате приятни емоции, свързани с приятелска среща. Това може да бъде интересна седмица, на границата между две важни събития или решения в живота ви. Личният ви живот ще бъде интересен, но като цяло ще зависи от вашето настроение, емоции и понякога от капризите ви. Очаквайте много добра комуникация с другите, което със сигурност ще ви донесе някои нови възможности и ще ви доведе до нови решения. Възможна е раздяла с човек от вашия кръг (роднина или приятел) по различни причини.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете предпазливи – 12, 13

Скорпион – Трудности възникват поради неразбиране на вашите идеи и действия от хората около вас. От вас зависи дали да пренебрегнете тяхното мнение или да се откажете поради нежеланието си да влизате в конфликт. Имате конкретни очаквания, свързани с някакво събитие. Неочаквани разходи, които ще изискват основен преглед на личния ви бюджет. В момента имате четири планети в най-високата точка на вашата астрологична карта, затова няма съмнение, че околните съвсем ясно ще ви забелязват. Можете да постигнете много с относително малко усилия, така че не забравяйте да се възползвате от това.  Имайте предвид, че от всичко, което искате, най-лошото, което може да стане, е да се изгубите в собствените си желания и планове. Опитайте да разгърнете енергията си. Имате зелена светлина във всичко, така че може да действате.

Благоприятни дни –12, 13, 16, 17, 18

Бъдете предпазливи – 14, 15

Стрелец – През тази седмица ще имате повече задължения и неотложни задачи. Ясното планиране и стриктното спазване на собствения ви план ще ви помогне успешно да се справите с всичко, което ви очаква. В момента абсолютно всичко работи за вас и нещата вървят точно така, както ги харесвате. Ще се чувствате отлично, ще бъдете много енергични и оптимистично настроени. Някои събития от тази седмица ще бъдат важни за личния и семейния ви живот. Можете да получите важно предложение, което няма да ви изненада. Пари, които идват от очаквани или неочаквани източници. Избягвайте спорове и разногласия с трудни хора или такива, които не познавате много добре. Внимавайте с новите си познати. Ще се изненадате от неочакваната промяна в даден човек, вероятно след период от различни житейски неуспехи. Отделете време, за да вземете важни решения относно личния си живот.

Благоприятни дни –14, 15

Бъдете предпазливи – 16, 17

Козирог – Това ще бъде много силна, продуктивна и интензивна седмица за вас. Ще имате възможност да изпълните планираните задачи. Добре е да бъдете много внимателни във финансовите си дела, ако получавате пари, подписвате договори с банки, кредитни организации и др. Ако не сте сигурни в нещо, потърсете съвет или допълнителна информация. Приятна изненада ви очаква през следващите дни. Ако съумеете да действате правилно, ще успеете да завъртите “колелото на късмета”. За да успеете във всичко, разпределете задачите си по степен на важност. Ще намерите разрешение на някаква дилема. В личен план сложните ситуации могат да се решат от само себе си. Семейната обстановка изисква сериозни разговори, след което ще ви олекне значително. Използвайте времето, за да укрепите отношенията с любимия човек.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете предпазливи – 12, 13

Водолей – Тези от вас, които са търговци, ще могат да разчитат на по-добра сделка или повече продажби. Тази седмица ще имате интересни възможности да създадете нови приятелства с хора, с които имате общи интереси или бизнес. Четири планети в момента са противоположни на вашия знак, което със сигурност изисква повишено внимание. Слънцето и Марс със сигурност ще внесат поне един конфликт в живота ви с любим човек, бизнес партньор или някой близък приятел. Тези хора ще са склонни да ви предизвикат, но вие също може да ги предизвикате и дори по невнимание да ги обидите или изключите от важни събития. За щастие има нещо положително във всичко това, което е, че всички тези събития ще ви помогнат да видите по-ясно какво се случва около вас. Намирате се на етап, в който можете да коригирате недоразуменията, да върнете някого в живота си или дори да превърнете врагове в приятели. Използвайте чувството си за хумор, бъдете търпеливи и направете всичко възможно, за да донесете спокойствие и доверие на другите. Любовният ви живот може да бъде непредсказуем тази седмица. Бъдете активни в намирането на партньор, ако сте свободни и използвайте всички функции: онлайн платформи за запознанства, сватовници или брачна агенция.

Благоприятни дни – 18

Бъдете предпазливи – 14, 15

Риби – Седмицата ще бъде продуктивна и успешна за професионалното ви развитие. Ще имате възможност да постигнете някакъв успех или удовлетворение от работата. Ще имате среща или важен разговор, които ще изискват много търпение от ваша страна. За вас ще бъде важно да умеете правилно да изразявате мислите си, да избягвате недоразумения, за да не бъдете разбрани погрешно. Периодът ще бъде благоприятен за пътувания. Трябва да прекарвате повече време с партньора си, за да подновите отношенията във всички аспекти; по-задълбочено общуване, повече въображение във вашите интимни моменти, разбиране на промените, през които и двамата преминавате. Емоционално седмицата ще бъде трудна за някои любовни връзка, в които може да е замесена трета страна (любовен триъгълник). Избягвайте директна конфронтация или нечестни действия. Ако нещо ви принадлежи, то ще остане с вас, ако не, пуснете го да си иде. Свободните представители на знака да обърнат внимание на човека, който не е безразличен към тях.

Благоприятни дни –12, 13

Бъдете предпазливи – 16, 17, 18

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.