Седмичен хороскоп за всички зодии

Важни планетни аспекти през седмицата:

Седмицата започва със забележително събитие – Юпитер преминава в знак Козирог на 2 декември, където ще остане цяла година.

Меркурий в секстил с Плутон на 3 декември

Венера в секстил с Марс на 3 декември – Тези енергии позволяват да се изграждат добри отношения с близки хора, да се изглаждат острите ъгли и да се намерят решения на проблеми, които са ескалирали в предишен период. Благоприятно е за романтичните отношения.

Първа четвърт на Луната на 4 декември – до пълнолуние, което е на 12.12. е подходящо да се предприемат нова начинания и проекти, за реализация на идеи.

Слънце в квадратура с Нептун на 8 декември – засилва въображението, но отслабва волята, лесно се изпада в заблуди. Въздържайте се от вземане на важни решения в този ден и денят преди и след него.

Венера в секстил с Нептун на 8 декември

Луната през седмицата преминава през знаците Водолей, Риби, Овен и Телец.

Благоприятни дати за подстригване – 1, 2, 3 (до 12:57ч), 4 (след 13:23ч), 5 (до 13:48ч), 6 (след 14:11ч), 7, 8 декември

„Луна без курс“ – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

02.12.  14:28 – 03.12.  09:12

05.12.  10:16 – 05.12.  21:46

07.12.  17:02 – 08.12.  09:30

Овен – Някои хора от този знак, които имат собствен бизнес, биха могли да имат проблеми заради пари с партньорите си. Трябва да сте внимателни и да се справите с тази ситуация много деликатно. Отрицателни събития могат да възникнат, ако сте настроени негативно. Тази седмица ще почувствате необходимостта да обърнете внимание на сантименталния си живот. Не става въпрос за прекратяване на връзката, а за извършване на някои важни промени.  Вслушайте се в нуждите на партньора си и изразете вашите. За тези, които са несемейни и необвързани, те ще имат шанса да се срещнат с някого. Възможно е по време на разходка или пътуване да се случи. Отворите се за тази възможност, насладете се на любовта в различните й форми, без предразсъдъци, със самочувствие и предпазливост.

Morkadis

Благоприятни дни – 2

Бъдете внимателни – 6, 7

Телец – Понякога може да ви се струва, че нищо не зависи от вас, но такова чувство е субективно. Ще имате шанс значително да подобрите финансовото си състояние или да решите проблеми в личния си живот. Доверете се на съдбата и си позволете да плувате по течението. Щастието е на ваша страна, всичко ще се окаже за ваше добро. Трябва да сте внимателни към всички знаци и да се възползвате максимално от възможностите, които ви се предоставят. Тази седмица ще бъдете по-интровертни и чувствителни, което може да ви накара да се изолирате от другите. Внимателно подбирайте диетата си, следете за фигурата си, не си позволявайте излишества.

Благоприятни дни – 3, 4, 5

Бъдете внимателни – 2, 8

Близнаци – Съсредоточете силите си върху основното. Внимателно преценете ситуацията около вас. Ще се случи нещо, което ще ви изненада неприятно, но както се казва в такива случаи, ако съдбата ви изпрати лимон, това означава, че трябва да направите от него лимонада! В живота ви ще се появи нещо ново, което може сериозно да ви обърка, да ви заблуди. Бъдете внимателни във финансовите въпроси и да не бързате с покупките и разходите. Ще почувствате умора и липса на енергия в средата на седмицата.  Намерете начини за релакс. Краят на периода е подходящото време да се отпуснете, да възстановите силите, не само физически, но и психически. Ако сте несемейни, звездите ви съветват да прекарвате колкото се може повече време на публични места, тъй като през този период има голям шанс да срещнете интересна личност.

Благоприятни дни – 2, 6, 7

Бъдете внимателни – 3, 4, 5

Рак – Можете да се справите с всички проблеми и да постигнете успех. Съсредоточете се само върху важните неща и не губете излишно време. Можете да коригирате минали грешки и да сключите мир с тези, които неволно сте обидили. За да пуснете нещо ново в живота си, трябва да се отървете от старото. Не се поддавайте на влиянието на мнението на другите. С любимите хора се опитайте да бъдете по-търпеливи, да запазвате спокойствие и да не избухвате. Изгладете острите ъгли и избягвайте кавги. Мнозина ще намерят ново вдъхновение, решения на различни проблеми и ще осъществят нови запознанства. Седмицата ще донесе на Раците благополучие и радост, ще ви позволи да се сприятелите с нови хора, да получите нови усещания.

Благоприятни дни – 3, 4, 5, 8

Бъдете внимателни – 6, 7

Лъв – Запазете спокойствие, не се обезсърчавайте от дреболии. Не позволявайте на никого да злоупотребява с вашата доброта. Това не е моментът да се отдадете на романтични мечти! Сега ще имате възможност да се „разгърнете докрай“ и да изпълните дългосрочно планираните планове. Потърсете нови възможности за саморазвитие. Възходите и паденията в любовта ще ви накарат отново да усетите вкуса към живота. Втората половина на седмицата ще бъде по-благоприятна и успешна. Възможни са приятни изненади, изгодни сделки или подаръци. За самотните хора, които търсят сродна душа, любовният хороскоп предвещава благоприятна промяна скоро.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 2, 8

Дева – Ситуацията на работното място ще изисква пълна ангажираност, но вашите усилия ще бъдат възнаградени. Намалете разходите, особено ако не са спешни. Преди да направите инвестиция, претеглете плюсовете и минусите, за да не се окажете впоследствие с разбити илюзии. Добре е да сте предпазливи, да не бързате да вземате решения и внимателно да обмисляте всяка стъпка. Така ще се избегнат много проблеми. Нещата не са толкова лоши, колкото може да ви изглеждат – винаги можете да погледнете ситуацията от другата страна. Искате промяна и звездите ще помогнат в това. Има голям шанс за неочаквано ново вълнуващо запознанство.

Благоприятни дни – 8

Бъдете внимателни – 3, 4, 5

Везни – Конфигурацията на звездите е изключително успешна, което означава, че повечето от проблемите ще бъдат решени без ваше участие. Освен това винаги можете да разчитате на подкрепата на близките. Мнозина ще почувстват известна умора. Трудно ще мислите за работата и битовите проблеми. Звездите силно ви препоръчват да си вземете почивка тази седмица. Просто трябва да се отпуснете, тъй като сте изтощени както морално, така и физически. Старайте се да избягвате шумни компании, намалете броя на контактите. Усмихвайте се по-често, наслаждавайте се на всеки ден и ще усетите, че животът се е променил към по-добро.

Благоприятни дни – 2

Бъдете внимателни – 6, 7

Скорпион – Натоварена седмица. Много спешни неща и нови отговорности могат да паднат върху раменете ви. Звездите ще са на ваша страна, влиянието на положителните тенденции ще бъде силно. Могат да възникнат някои нестандартни ситуации, но тук интуицията със сигурност ще ви помогне. Независимо какво се случва, вие оставате оптимисти и позитивно настроени. Старайте се да прекарвате пасивно времето си по-често. Например, легнете на дивана с книга или гледайте телевизия. Не се забърквайте в приключенски дела и не извършвайте необмислени действия. Несъгласията в семейството могат да бъдат причинени от проблеми, свързани с децата или заради парите.

Благоприятни дни – 3, 4, 5

Бъдете внимателни – 2, 8

Стрелец – Очаквайте положителни промени в много области на живота. Някакво положително събитие ще ви повлияе добре. Не се насилвайте с работа, отложете нещата поне за известно време или ги поверете на някой друг, тъй като ще почувствате, че запасите на енергия са изчерпани и спешно ви е необходима почивка. Обърнете внимание на своите нужди – отделете време, за да се наспите достатъчно, да се храните правилно, да прекарвате повече време на открито, да се разнообразявате.  Времето е подходящо да се погрижите за външния си вид и да приведете физическата си форма в ред.

Благоприятни дни – 2, 6, 7

Бъдете внимателни – 3, 4, 5

Козирог –Седмицата е многообещаваща, но няма да е лесна. Бъдете готови да работите здраво и ползотворно. В областта на кариерата мнозина продължават да търсят нови начини за развитие. Не стойте в задните редици и не се срамувайте да покажете на другите своите таланти и способности. На първо място, това се отнася за работната сфера на вашия живот. Не трябва да отивате и в другата крайност и да действате безразсъдно. През уикенда изключете „вътрешния работохолик“ и се опитайте напълно да изпитате радостта от живота! Откриват се нови възможности, които не трябва да пропускате. Ако е възможно, вземете си ваканция или отидете извън града в компанията на най-близки хора.

Благоприятни дни – 3, 4, 5, 8

Бъдете внимателни – 6, 7

Водолей – През седмицата ще сте изпълнени с оптимизъм и добро настроение. Методично и спокойно ще решавате всички натрупани проблеми. Във финансовия сектор трябва да се избягват прибързани решения. Обърнете внимание не само на работата, но и на вашето здраве. Бъдете внимателни – може да се изправите пред предателството на някой, когото сте считали за близък приятел. Има голяма вероятност да се появят нови интересни хора в живота ви. В момента вероятността да започнете сериозна връзка е доста голяма. Следвайте призива на сърцето си и няма да сбъркате! Време е за романтично пътешествие! Далеч от къщи шансовете за среща с подходящ човек се увеличават.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 2, 8

Риби – Седмицата ще бъде много продуктивна, а енергията ви ще се увеличи. Имате възможност да решите отложените по-рано въпроси или да направите това, което сте планирали. На някои хора професионалните амбиции ще бъдат най-после удовлетворени. Не вярвайте на примамливи обещания. Реалистичен поглед върху нещата ще помогне да се избегне разочарование. Очакват ви сериозни промени, което само по себе си не е нито лошо, нито добро, просто е дошъл моментът. Вашата изтънченост, естествен чар и харизма ще привлекат към вас интересни хора и ще ви помогнат да успеете в любовните дела. Посещавайте социални събития.

Благоприятни дни – 8

Бъдете внимателни – 3, 4, 5

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.