Седмичен хороскоп за всички зодии

хороскоп 3

Овен – Вашият управител Марс ще премине в знак Водолей от 11 септември и от там нататък до 16 ноември ще започнете да се вдъхновявате от идеи за независимост, свобода, защита на човешките права. Добър период за планиране, реформи, промени, както частни, така и обществени.

Въпреки това, бъдете предпазливи. Вторник и сряда може да доведат до дребни проблеми, от което ще се почувствате обидени. През тази седмица имате всички шансове да се докажете на много по-високо ниво от досегашното. Вие се справяте много добре. Имате положителни резултати в работата. Ще откриете нови възможности, за да изследвате собствения си вътрешен свят. Възможно е да поискате да опитате необичайни методи за вас, като хипноза, регресия, консултация с психолог или астролог. Оказвате положително влияние върху тези, с които се срещате. С партньора си лесно намирате компромиси. Вкарайте малко романтика във връзката ви. Вечерите е по-добре да прекарате у дома си на сигурно. Съществува вероятност да избухне конфликт на някоя по-слабо осветена улица и обикновено тези неща свършват зле.

Благоприятни дни- 15, 16

Неблагоприятни дни- 11, 12

Телец –На вас няма да ви бъде много лесно през тази седмица. От една страна искате да се отпуснете, поне само за малко да останете на спокойствие сами със себе си. От друга – имате много изкусителни перспективи за работа. За да не се превърнете в Лебед, Рак и Щука по едно и също време, очертайте си ясни приоритети, основаващи се единствено на вашите нужди и потребности и не се обвинявайте, че сте останали длъжни на някого. Дори ако в момента се чувствате изпълнени с енергия, важно е все пак да се погрижите за себе си, да си подсигурявате достатъчно почивка. Ако срещате проблеми в отношенията ви, вероятно вие сте виновни не по-малко за това. Докато продължавате да изпитвате търпението на партньора си, няма да постигнете мира и хармонията, които искате. Убедете го със завладяващи аргументи, вместо с груба сила. Ако тръгнете по пътя на компромиса, голяма част от проблема ще се стопи и ще бъде забравен. Ново увлечение може да ви завърти в кръговрат.

Благоприятни дни- 10

Неблагоприятни дни- 13, 14

Близнаци – Пред вас има много нови пътища, но това не ви харесва особено и ви прави да се чувствате нервни. Нямате достатъчно мотивация, концентрация и подкрепа. Следователно основната задача тази седмица ще бъде изграждането на мостове. Около вас има хора, които са готови да ви помогнат, но трябва да ги заинтересовате първо. Животът непрекъснато подхвърля нови предизвикателства по пътя ви. Изглежда, че трябва да се доказвате отново и отново. Някаква ситуация или просто щастливо съвпадение за вас ще ви помогне да постигнете целите си. Те могат да се проявят във всяка област от живота ви и следователно трябва да решите какво искате да постигнете. Външните обстоятелства оказват отрицателно влияние върху личния ви живот. Малките недоразумения изглежда ви изнервят. Няма да решите проблемите си като викате срещу онези, които ви интересуват най-много. Въздържайте се от такива изблици и не действайте емоционално. Отделете време съзнателно да се отпуснете.

Благоприятни дни- 11, 12

Неблагоприятни дни- 10, 15, 16

Рак – Представители на този знак през тази седмица могат да бъдат оприличени на известен персонаж – „Фигаро е тук, Фигаро е там“, в общи линии така ще се развият събитията. В понеделник може да преживеете небивал подем на духа и ентусиазма – уви, невинаги уместни. Във вторник може да поканите на гости у дом или да се срещнете с приятели, с които скоро не сте се виждали. Всъщност цялата седмица е благоприятна за всякакви срещи и запознанства. Ще направите някои промени в мирогледа си. Ако има проблеми с любовта ви и това е много възможно, вероятно се дължи на вашето егоистично поведение. Вие сте упорити, невъзмутими и изключително раздразнителни, най-малките неща лесно могат да ви провокират. Нищо чудно, че ви дразни и партньора ви. Трябва да упражнявате самоконтрол. Много от вас ще пропуснат благоприятни оферти за работа и някои хора даже няма да забележат човекът, който може да стане вашата съдба. Не е изключено все пак нещо да се случи не само по ваша инициатива, но и по инициатива на други хора.

Благоприятни дни- 10, 13, 14

Неблагоприятни дни- 11, 12

Лъв – През седмицата ще се стремите към екстравагантност. Желанието ви да излезете извън общоприетите рамки и да се различавате от останалите не само от тяхното поведение, външен вид, но и от мисленето, може да накара някои консервативни хора да ви разберат погрешно. Ще направите покупки, които отдавна желаете. Периода е подходящ за нови промени, но не предприемайте нещо спонтанно, необмислено, не бива да рискувате. Само ако сте планирали някакви действия или промени в живота си от преди, но по някаква причина още не сте ги осъществили, сега е времето за тяхното изпълнение. През първата половина на периода може да възникнат финансови проблеми. Може би няма да имате достатъчно пари за някоя от вашите нужди или за да инвестирате в нещо. Вашият небрежен и непостоянен подход може лесно да доведе до непредвидени проблеми.  Ако продължавате да се държите така егоистично, вашият любовен живот ще пострада. Необходимо е правилно да се отнасяте към партньора си, по същия начин, по който бихте искали да се отнасят с вас, с истинско разбиране.

Morkadis

Благоприятни дни- 11, 12, 15, 16

Неблагоприятни дни- 13, 14

Дева – През седмицата ще се сблъскате с някои допълнителни и необичайни предизвикателства. Това може да бъде конкурентен колега или нова задача. Отделете време да отработите тази нова ситуация и не се страхувайте! Вярвайте в себе си и използвайте пълния си потенциал, за да покажете най-накрая това, на което сте способни! Местоположението на планетите показва възможни изненади в личните или бизнес отношенията. Ако в тези области имате нерешени проблеми, сега те могат да изплуват на повърхността. По-добре е да бъдете предварително подготвени да реагирате по-бързо на това, което се случва. Обърнете специално внимание на тялото си, ако има и най-малък признак на слабост, малък проблем или дори нараняване, вземете подходящи предпазни мерки. Някои ситуации сами ще ги усложнявате. Що се отнася до вашия любовен живот се пригответе за изненада! Това определено е време, в което ще има от какво да се развълнувате. През втората половина на седмицата ще осъществите доста приятна и конструктивна комуникация. В разговорите ще задоволите любопитството си или ще флиртувате. Нови запознанства както приятелски, така и романтични.

Благоприятни дни- 13, 14

Неблагоприятни дни- 10, 15, 16

Везни –Вие сте си заслужили доверието на вашите колеги на работа. Имате всяка възможност да постигнете успехи с ентусиазирания си подход. Използвайте добре това време и не се страхувайте да допринесете с новите си идеи или предложения за подобрение на качеството на работата.  Хората обичат да слушат това, което имате да казвате. През следващите дни може би ще ви минат мисли за промяна на мястото на дейност. Сега промените могат да бъдат наистина успешни, но само ако сте готови за тях. Ако в този момент идва благоприятно предложение за нова работа, трябва да се съгласите. Вашата интуиция ще ви помогне да вземете правилните решения. Във вашия любовен живот всички опции са отворени и достъпни. Ако вече имате партньор или все още търсите, ще можете да го спечелите с вашите чувствени качества и да изпитате голямо удоволствие заедно. Енергията и хармонията ще бъдат лесно достъпни за вас. Насладете се на хубавото време, което може да прекарате в любяща прегръдка.

Благоприятни дни- 15, 16

Неблагоприятни дни- 11, 12

Скорпион – Лесно се провокирате от околните. Бъдете сдържани, не търсете отмъщение или поне не се вкарвайте в ненужни конфронтации с колеги и други хора. Знаете точно какво искате и планирате да го постигнете сами. Слушайте вътрешния си глас и вършете работата си възможно най-добре. Условията се променят и скоро вие може да сте в много по-изгодна позиция. Придържайте се към здравословен начин на живот или поне намерете баланса между работа и почивка. Концентрирайте се върху това, което е наистина важно за вас, а именно вашият партньор или ако сте сами – някой, който желаете! Напреженията могат лесно да бъдат премахнати чрез любовта! Бъдете готови да положите допълнителни усилия, когато знаете, че това е необходимо. Нещо неочаквано може да се случи в личните отношения. Сега можете да очаквате различни изненади от любимия човек, някои промени в отношенията ви като цяло или да се увеличи желанието за романтика и любовни приключения. Свободните от вас ще имат шанс да се срещнат с нова любов при малко необичайни обстоятелства.

Благоприятни дни- 10

Неблагоприятни дни- 13, 14

Стрелец – Вашето енергийно ниво е доста добре балансирано, което ви прави физически пригодни за добра работа. Вие проявявате компетентност и отговорност при изпълнение на задълженията си. Подхождате рационално и творчески към задачите си. Това очевидно се забелязва от вашите колеги и ви прави приятен член на колектива. Трябва да се възползвате от благоприятните обстоятелства, за да придвижите напред проектите, които са важни за вас. Лесно е да предизвикате ентусиазъм с вашите идеи у другите. През тази седмица може да се появи желание за нещо. Важно е да се избягват спонтанни решения, тъй като сега те могат да се окажат прибързани и не винаги правилните. Вашата чувствителност и богатство от интересни хрумвания ви правят чудесна компания, с която може лесно да се забавлява човек. Особено, когато сте искрени, независимо дали разказвате забавни истории или впечатлявате с действията си, с нещо ново и спонтанно или подготвяте романтична вечер за любимия човек – творческото ви усещане за нещата е неограничено!

Благоприятни дни- 11, 12

Неблагоприятни дни- 10, 15, 16

Козирог – Тази седмица може да донесе интересни промени в ежедневната ви среда. Добро време за пътуване, както и за някакъв вид обучение. Чувствате се самоуверени и се намирате в особено добра физическа форма. Няма да се поколебаете да поемете нови предизвикателства. Ще положите много усилия да постигнете целите си. Важното е да не са спонтанни, а последователни и след това успехът ще дойде при вас. Опитайте се да не прекалявате. Не използвайте огромни ресурси, за да постигнете сравнително малки цели. Можете да слушате съветите на вашите приятели и познати, но окончателните решения трябва да вземате сами. Тази седмица се чувствате особено щастливи, особено, ако има кого да обичате. Страстта и хармонията ще доминират във вашата връзка и това е най-доброто време да пробвате нови техники с партньора си.  Благодарение на вашия чувствителен и разумен подход, лесно ще привличате подходящи субекти към себе си.

Благоприятни дни- 10, 13, 14

Неблагоприятни дни- 11, 12

Водолей – По това време, когато Юпитер в полето на кариерата ви прави секстили със Слънцето и Плутон, можете да почувствате мощен прилив на сили, които търсят изход, поради това често се случва човек да реши да промени или да обмисли възможността за промяна на бизнеса или да подложи на съществено преразглеждане позициите си. Тъй като и Луната започва да нараства, имате благоприятно време за стартиране на мащабни проекти, но не забравяйте, че за индивидуалните задачи е желателно индивидуален избор на благоприятни дати. Вие сте особено очарователни и може да обърнете всички несъгласия в своя полза. Но внимавайте да не скъсате нишката с едната ръка, след като току-що сте я изплели с другата. Не се преструвайте, че се интересувате от другите, бъдете заинтересовани! Ако сте искрени, ще ви вземат на сериозно. Има твърде много неразрешени проблеми от миналото, което води до повишена раздразнителност от ваша страна. Тихо помислете за решения на тези проблеми и след това изненадайте другите с резултатите.

Благоприятни дни- 11, 12, 15, 16

Неблагоприятни дни- 13, 14

Риби – Слънцето в секстил с Юпитер и тригон с Плутон – през този период енергийният ви потенциал се увеличава, чувствате, че сте способни на действията, които преди това са ви изглеждали не по вашите сили. Ще бъдете достатъчно подвижни и целеустремени. Най-големите ви врагове ще бъдат повърхността и бързането. Потърсете неконвенционални подходи, ваши собствени, индивидуални начини за решаване на тези проблеми и задачи, които ще възникнат пред вас. Способността за творчество и създаването на нещо ново се разраства. Въпреки това чувствата са трудни за ограничаване, което може да създаде проблеми в бизнеса и личните отношения. Бъдете внимателни с изразяването им! Чувствате се изпълнени с доста страст, бързото предаване на емоциите е със сигурност по-вълнуващо, но не се препоръчва да го правите през цялото време. Ако сте в състояние леко да ограничите ентусиазма си, тръпката от очакването ще го направи по-вълнуващо за партньора ви. Поиграйте си на котка и мишка. Ако сте сами, то също може да тръгнете на „лов”.

Благоприятни дни- 13, 14

Неблагоприятни дни- 10, 15, 16

инфо: novini.bg

Вижте още:

Този хороскоп, изготвен според датата ви на раждане, е толкова точен, че ще се изненадате

Хороскоп на ерогенните зони за всички зодии

Каква жена си според египетския хороскоп

Черния хороскоп на древните гърци е ужасно точен! Уверете се сами!

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.