Седмичен хороскоп за всички зодии

Тази седмица Венера се премества в Риби (26.03.), Марс в Близнаци (31.03.), а Меркурий най-накрая престава да бъде ретрограден (28.03.). 

През този период могат да възникнат технологични аварии. За много хора все още ще бъде трудно да реализират някои идеи. Възможни са юридически проверки и скандали в пресата. Много проекти, организации и фондове могат да се сринат в това време. Не е подходящо да се подписват договори, да се вземат важни решения.

Луната през седмицата ще преминава през зодиакалните знаци – Стрелец, Козирог и Водолей.

Луната се движи на празен ход – да не се предприема нищо важно.

25.03.2019  04:25 –  08:07

27.03.2019  04:38 –  16:09

30.03.2019  02:06 –  03:47

Благоприятни дни за подстригване – 26, 27, 30 март

Овен – Тази седмица ще ви донесе стабилност. Слънцето във вашия знак ви зарежда с много позитивна енергия и ви придава увереност.  Именно това влияние ще гарантира, че всичко, което планирате и предприемате ще бъде успешно.  Старайте се да завършите започнатите нови проекти. Ще постигнете успехи в професионалните ангажименти, които трябва да бъдат изпълнени за кратки срокове. Ще бъдете по-смели и по-убедителни, което със сигурност ще ви помогне в бизнес преговорите и като цяло в разрешаването на всякакви разногласия. Стабилността на вашите лични отношения до голяма степен ще зависи от способността да общувате и да се разбирате с хората. Мнозина ще са заети с тайни любовни дела или афери. Бъдете внимателни и не се заблуждавайте, че това е нещо дългосрочно.

Благоприятни дни – 25, 26, 30, 31

Неблагоприятни дни – 28, 29

Телец – Тази седмица ще ви предостави много нови възможности, добро настроение и голямо количество енергия. Ще успеете да намерите начин за разрешаване на конфликти, проблеми, свързани със семейството или други. Мнозина ще бъдат заети с тайни планове, за да изпълнят целите си. Ще сте склонни да харчите повече пари от обикновено. Не се страхувайте да мислите малко по-мащабно, защото навлизате в период, в който можете да постигнете и повече, отколкото се надявате. Заемете се със задачи, които са лесно изпълними и не се преуморявайте. Нежелателно е да се вземат прибързани решения за смяна на работата или други промени в кариерата. Благодарение на Венера можете да очаквате стабилни отношения с околните и качествена комуникация. Седмицата е благоприятна за установяване на приятелски контакти и създаване на полезни връзки.

Благоприятни дни – 28, 29

Неблагоприятни дни – 30, 31

Morkadis

Близнаци – Тази седмица се очаква да бъде интересна. Оставете събитията да следват своя естествен ход. Ако не бързате, обстоятелствата могат да започнат да се нареждат във ваша полза. Ще работите усилено и усърдно, за да реализирате своите интереси. Ще привлечете хора, които могат да ви помогнат. Останете спокойни, прекомерната емоционалност пречи на обективното възприемане на ситуацията и вземането на важни решения. Планетите ще оказват благотворно влияние върху късмета и настроението ви като цяло. Засилва се вашето либидо. В личния живот възникват романтични възможности. Някои от вас ще започнат романтична връзка или флирт с някой колега или шеф от службата.

Благоприятни дни –30, 31

Неблагоприятни дни – 25, 26

Рак – През тази седмица благоприятното влияние на планетите ще помогне за развитието на вашите планове. Слънцето във вашия десети дом ще ви постави в центъра на вниманието. Може да получите много похвали и комплименти. Хората ще бъдат впечатлени от вас. Каквото и да искате, сега е моментът да го заявите открито. Някои събития ще се развият твърде бързо и това може да ви направи по-емоционални. Практичност и последователност – това са качествата, които ще ви изведат до успеха. Повярвайте в себе си и не се отказвайте от това, което искате. Ще откриете нови източници на вдъхновение. Пътуване или всякаква промяна на средата ще ви донесе нови емоции. Някои представители на знака ще се озоват в любовен триъгълник.

Благоприятни дни – 25, 31

Неблагоприятни дни – 27, 28

Лъв – Звездите ще ви дарят с положителна енергия. Тази седмица късмета ще е с вас. Ще успеете да решите всичките си основни проблеми. Това е добро време за предприемане на някои начинания и за нови предизвикателства. Тези, които искат да преследват мечтите си, да не спират да го правят и да се освободят от страховете си. Избягвайте само всякакви конфликти навсякъде, тъй като ще бъдете по-емоционални и импулсивно ще реагирате. В някои дни енергията ви ще отслабне. Трябва да се съсредоточите върху домашните задължения, да помагате на своите близки в проблемите им. Именно там трябва да се фокусирате. Благоприятното влияние на планетите ще се отрази добре върху сферата на любовта. Мнозина преминават през тиха фаза на любовната си връзка. Някои пък ще се опитат да съблазнят човек, който отдавна ги привлича.

Благоприятни дни – 25, 26

Неблагоприятни дни – 30, 31

Дева – Тази седмица планетите ще помагат в посока увеличаване на вашата популярност, известност или завоюване на по-голям авторитет благодарение на интелектуалните ви способности. Марс засилва амбициите ви. Вие сте решителни и наясно с целите си, както и как да ги постигнете. Няма да направите нито крачка назад. Решенията, които ще вземете ще се окажат твърде ефективни. У вас ще се появят нови идеи, нови планове, нови перспективи. Адаптирайте се към колегите си на работното място. Възможно е да се наложи да правите някои корекции или промени в работата. Това може да създаде малко напрежение. Тези, които са свободни трябва да активират повече своя социален живот, да излизат и да се срещнат с различни хора, да създадат нови приятелства, да започнат да се занимават с различни неща, да разширят възможностите си.

Благоприятни дни –27, 28

Неблагоприятни дни – 25, 26

Везни – Предстои една добра седмица, пълна с изненади и нови открития. Променливото ви настроение ще ви бави при вземането на важни решения и дори ще попречи на напредъка в работата. Търпението и толерантността ще бъдат много важни. Някои ще бъдат изправени пред необходимостта да действат при необичайни обстоятелства. По финансовите въпроси трябва да се вземат важни решения. Не е лошо обаче да внимавате за ситуации, които могат да променят хода на събитията. Настъпва благоприятно време за положително развитие на вашите взаимоотношения. Планетите ви съветват да внесете повече романтика в тях. Проявявайте по-специално внимание и жестове на загриженост към партньора си, правете искрени комплименти, устройте си романтично преживяване. Мнозина ще започнат флирт на работното си място.

Благоприятни дни – 25, 26, 30, 31

Неблагоприятни дни – 28, 29

Скорпион – Ще се чувствате заредени с енергия и ще изпълнявате работата си по-ефективно. Ще нарасне вашата чувствителност и емоционалност. Трябва да внимавате с импулсивните действия. Избягвайте конфликти с вашите колеги. Бъдете по-спокойни и целенасочени. Плановете ви през седмицата могат драстично да се променят поради обстоятелства, независещи от вас. Ще се сблъскате с двойствеността или интригите на някого. Бъдете внимателни при сключването на търговски сделки или договори. Ако постигнете открита, искрена и задълбочена комуникация с партньора си, ще можете да преодолеете всички проблеми, които срещате тези дни. За мнозина ще има много страстни и романтични срещи, които напълно ще променят емоционалния климат на седмицата.

Благоприятни дни – 28, 29

Неблагоприятни дни – 30, 31

Стрелец – Тази седмица ще бъдете изпълнени с енергия, общителни и авантюристично настроени. Взаимоотношенията ви ще бъдат отлични. Ако не сте обвързани с постоянни отношения, но някой е привлякъл вниманието ви, опитайте се да не насилвате събитията. Нека всичко да следва своя естествен ритъм. Влиянието на Марс ще ви донесе добро настроение, ще бъдете по-динамични и чувствени, което ще отвори възможности да срещнете ново лице.  Способността да съблазнявате и завладявате ще се увеличи значително. Освен това бъдете внимателни, ако сте в началото на любовна афера, защото отсрещната страна може да възприема всичко само като флирт или просто да търси единствено приключение. Вземайте предпазни мерки.

Благоприятни дни –30, 31

Неблагоприятни дни – 25, 26

Козирог – Седмицата може да бъде много успешна за вас. Дайте най-доброто от себе си, бъдете креативни, за да привлечете добри енергии и постижения в работата. Марс ще увеличи вашата самоувереност, ще ви даде сила и ще ви подкрепя в действията ви. Не са изключени трудности, но бързо ще се справите с тях. Бъдете особено внимателни при общуването с колеги и партньори, при подписване на документи и договори. Разпределяйте равномерно времето между работа и почивка. Намирайте време и за удоволствия. Може да се появят някои конфликти или разногласия във връзката ви поради липса на искреност или някаква несигурност, която чувствате в отношенията. Във връзките, където има проблеми, нещата ще започнат да се изменят към по-добро. А тези, които са свободни, ще бъдат изпълнени с романтизъм и ще влязат в ролята на завоеватели повече от всякога.

Благоприятни дни – 25, 31

Неблагоприятни дни – 27, 28

Водолей – Тази седмица ще бъде малко монотонна в работата ви, може да почувствате, че сте завладяни от скука и това може да ви направи малко раздразнителни и не толкова толерантни към останалите. Избягвайте да попадате в излишни дискусии, старайте се да поддържате добра работна атмосфера. В някои моменти ще трябва да действате много бързо, да вземате правилните решения. Ще осъзнаете, че трябва да промените някои свои нагласи. Ще имате прекрасни възможности за общуване с приятели. Вашите идеи или тези на приятелите ви могат да ви вдъхновят съвместно да реализирате някои проекти, които биха могли да се окажат ефективни.  Във всеки случай астралното влияние в тези дни ще бъде положително, което ще ви позволи да намерите посоката на добрата комуникация и взаимната любов.

Благоприятни дни – 25, 26

Неблагоприятни дни – 30, 31

Риби – През седмицата ще бъдете изпълнени с много енергия, за да се справите със смелите и отговорни решения. Проблемите ви ще започнат да се решават един по един. Направете си план, действайте по него и всичко ще бъде наред.  Вие ще бъдете като гъба, която поглъщате емоциите и вибрациите на хората от околната среда, така че е от голямо значение да бъдете в спокойна и хармонична среда. Венера, която влиза във вашия знак ще ви помага да подобрите личния си живот. Ако имате партньор, проявете повече нежност, загриженост и морална подкрепа, което приятно ще го удиви и ще го предразположи към вас. Ако пък още нямате, пуснете малко чар в действие и добавете приветлива усмивка, така ще е лесно да се влюби някой във вас. Имате всички шансове да срещнете нова любов.

Благоприятни дни –27, 28

Неблагоприятни дни – 25, 26

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.