Седмичен хороскоп от 10 до 16 април

Астро-аспекти

На 11 април Венера влиза в Близнаци

На 11 април Венера тригон Плутон

На 12 април Слънце съвпад Юпитер

На 14 април Венера квадратура Сатурн

Луната през седмицата се движи през знаците – Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 10, 11, 14 април

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 11, 12, 13, 14 и 16 април

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

11.04. 13:49 – 11.04. 20:34

13.04. 17:15 – 13.04. 23:43

15.04. 18:17 – 16.04. 01:58

Овен – Тази седмица ключови думи за вас са устойчивост, постоянство и сила. Ще ви донесе положителна енергия, което ще ви помогне да се организирате по-ефективно и да комуникирате по-задълбочено идеите си с другите. Ще се радвате на щастливо стечение на обстоятелствата.  Много от вас ще се почувстват така, сякаш самата съдба ги води към победа, предпазвайки ги от неприятности. Вашата гъвкавост ще бъде щедро възнаградена. Старайте се да не бъдете прекалено собственически настроени към партньора си.

Благоприятни дни – 10, 11, 14, 15

Morkadis

Бъдете внимателни – 12, 13

Телец – Внимание, поетите рискове няма да работят във ваша полза. По-добре изчакайте. Така ще запазите ресурсите си и ще направите решителния ход само когато моментът е подходящ. Някъде в средата на седмицата може да се появят проблеми в отношенията на връзката ви, но те ще бъдат повърхностни. Стегнете се и ги преодолейте! Все пак би било чудесно, ако не спорите твърде много. Дори и да не го осъзнавате, в бъдеще ще просперирате, така че не се отказвайте от идеите си!

Благоприятни дни – 12, 13, 16

Бъдете внимателни – 14, 15

Близнаци – Седмицата ви се очертава да е добра, тъй като Венера влиза във вашия знак. Ще започнете да се чувствате малко по-щастливи, по-привлекателни и по-обичани. Умът ви ще бъде подготвен за всяко предизвикателство, което този период носи, и всъщност той трябва да може да ви покаже идеалния път, който да поемете, независимо от ситуациите, които ще срещнете. Има вероятност да попаднете в някои деликатни моменти, но е препоръчително да не приемате нищо лично. Очакват ви приключения и изненади през уикенда…

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 10, 11, 16

Рак – Тази седмица бъдете търпеливи, вслушвайте се в мнението на другите и избягвайте конфликтите! От друга страна, има реални шансове да участвате в културни дейности, които успокояват и освежават душата ви. Ако решенията ви са реалистични, всичко ще се нареди добре. Звездите ще са благосклонни към вас. Късметът ще влезе в крачка с вас, а съдбата ще ви поднесе като бонус нови запознанства, които ще ви бъдат полезни в трудни житейски ситуации. Не пропускайте да се зарадвате с хубав подарък.

Благоприятни дни – 10, 16

Бъдете внимателни – 12, 13

Лъв – Астрологичната обстановка е относително спокойна и не обещава резки промени, но следващите дни трябва да сте много внимателни във всичко. Нещата ще се нажежат в един момент, така че трябва да сте подготвени за нови предизвикателства. Ще преоткриете отново себе си. Преминавате вероятно през труден финансов период, но вашата упоритост и оптимизъм ще ви помогнат да го преминете по-лесно. Тази седмица ще е необходимо да обърнете максимално внимание на професионалната сфера и най-вече на отношенията с шефовете.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 14, 15

Дева – Животът ви поднася странна ситуация тази седмица. Спокойствие, търпение, толерантност и ще бъдете възнаградени! Като цяло нещата ще вървят гладко, в по-голямата си част. Някои от вашите семейни проблеми ще бъдат решени.  Участвайте активно в семейните работи, организирайте личния си  живот, укрепвайте брачните връзки. Ако сте в период на търсене на любов, то напълно е възможно да срещнете подходящ човек или пък лицето, за което отдавна мечтаете да ви обърне най-после внимание.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 10, 11, 16

Везни – Преминавате през благоприятен период от всички гледни точки и се чувствате способни да преодолеете всяка трудност. Пазете се от другите, особено от тези, които приемат лошия живот сериозно, защото те може да не успеят да разберат свободния ви дух! Вашата интуиция е всичко, от което се нуждаете, за да бъдете водени през предизвикателствата, пред които ще се изправите! Ще сте изпълнени с енергия и готови за нови приключения. Колкото по-добре се чувствате, толкова повече хора ще се радват на вас.

Благоприятни дни – 10, 11, 14, 15

Бъдете внимателни – 12, 13

Скорпион – Възможни са сътресения в емоционалните отношения, но и в бизнеса или сътрудничеството. Проявете толерантност и избягвайте да се надувате. Старайте се да бъдете целеустремени във всички сфери на битието. Не зацикляйте върху досадните проблеми, те никога не свършват, а се опитайте да получите максимално удоволствие и радост от живота, да направите хората, които обичате щастливи, да ги обгърнете с повече любов и грижа. Животът е театър, а вие сте режисьорът, създайте си свои собствени сценарии. Здравето става уязвимо, обръщайте внимание на стари заболявания, на сърцето и храносмилателната система.

Благоприятни дни – 12, 13, 16

Бъдете внимателни – 14, 15

Стрелец – През тези дни няма да имате голям ентусиазъм за работа, вероятно поради наближаващите празници, но все пак ще действате усърдно и старателно. Разбира се, могат да възникнат и някои противоречия, но с малко усилия и много доброта, ще можете да ги управлявате леко. Трябва да съумеете да се адаптирате към различните условия и да се самоутвърдите. Активирайте сферата на запознанствата, възстановете отношенията с приятели, навсякъде ще ви се радват, а вратите ще са отворени за вас.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 10, 11, 16

Козирог – Гледайте обективно и с отворено сърце на всичко, което се случва около вас и начертайте дългосрочен план за подобрение! Желанието да се занимавате с много дейности наведнъж са на високо ниво. Старайте се да се установите взаимно разбирателство с хората около вас и в живота ви ще се появи повече комфорт и ред. Но недейте да хабите жизнена енергия за другите и техните проблеми. Вселената може да направи толкова много трансформации, че дори не можете да си представите колко хубаво ще бъде!

Благоприятни дни – 10, 16

Бъдете внимателни – 12, 13

Водолей – Изглежда, че сте пълни с енергия, особено в средата на седмицата, и сте нетърпеливи да разрешите всички висящи въпроси. Жизнената ви енергия обаче няма да продължи дълго време, така че трябва да дозирате ефективно усилията си. Бъдещето започва гостоприемно да отваря вратите си пред вас. Бъдете благоразумни, не се колебайте, побързайте да се възползвате от новите възможности. Трябва да влезете в резонанс с новите ситуации. За повишаване на тонуса се препоръчва повече да общувате, кратки пътувания, приятелски събирания, социални събития, свежи впечатления.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 14, 15

Риби – Имате нужда от уединение, тишина, почивка и релаксация от ежедневната суматоха. Преоценете ситуацията, в която се намирате и взаимоотношенията. Като цяло седмицата е сравнително стабилна и хармонична, но в средата ѝ може да изпаднете в меланхолия и лошо настроение. Не оклюмвайте глава. Отпуснете се и приемете нещата такива, каквито са. Едва ли можете да промените нещо сега, но всяка промяна ще се окаже за по-добро. Животът ще започне постепенно да ви се усмихва.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 10, 11, 16

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.