Седмичен хороскоп от 11 до 17 март

Астро-аспекти

На 11 март Меркурий секстил Плутон

На 11 март Венера влиза в знак Риби

На 17 март Слънце съвпад Нептун

Луната през седмицата се движи през знаците –  Овен, Телец, Близнаци и Рак

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 11, 12, 14, 15, 16 март

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 11, 12, 13, 14, 16 март

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

12.03. 13:09 – 13.03. 02:29

15.03. 00:30 – 15.03. 05:17

17.03. 06:44 – 17.03. 11:42

Овен – Вие сте като чист динамит и не можете да седите мирни. Няма да ви липсва нито енергия, нито хъс, за да се изправите пред всяко предизвикателство, което възниква и да излезете победители от всяка ситуация. Ще имате възможност да правите това, което искате, без предразсъдъци, критики и чужди мнения, които не ви подхождат. Знаете, че сте особени и оригинални и в това е най-голямата ви привлекателност. Пътят е отворен пред вас. Започвате да се фокусирате все повече върху това, което обичате, защото любовта балансира вашите вибрации.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 11, 12, 17

Morkadis

Телец – Започвате седмицата с известна нестабилност, когато няма да ви е лесно, но с течение на дните ще откриете, че всичко си идва на мястото, а късметът решава в последният момент да ви последва. Сякаш съдбата ви дава златна възможност, не само да работите за мечтите си и да успеете, но и да се изправите, когато предприемате грешни стъпки, които ви отдалечават от истинското ви щастие и да ви върне в правия път. Време е да не мислите за нищо друго освен за себе си и да не се влияете от коментарите на други хора.

Благоприятни дни – 17

Бъдете внимателни – 13, 14

Близнаци – През тази седмица ще имате специално обоняние, за да зърнете всяка интересна възможност, която се изпречи на пътя ви и невероятна скорост на рефлексите, за да се възползвате максимално от нея. На работното място няма да отдавате прекалено голямо значение на фрустрациите, които понякога може да изпитвате. Знаете, че имате необходимите качества, за да подобрите постепенно ситуацията си. В момента нямате причина да поемате безразсъдни рискове. Отделете повече време за себе си, прочетете хубава книга, отидете на масаж или се разходете сред природата.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 15, 16

Рак – Звездната енергия стимулира ентусиазма и желанието ви да се движите, да излизате и да правите нови неща, които ви отдалечават от рутината. Ще знаете как да спечелите хората и да получите това, което искате. Кажете сбогом на тревогите, които държаха сърцето ви свито в юмрук. Доверявайте се повече на интуицията, защото това, което чувствате, е правилно и валидно. Дори хората около вас да не ви подкрепят или дори да се опитват да ви отклонят от пътя ви, бъдете сигурни, че сте на прав път. Изпълнете сърцето си с радост и благодарност, позволете на реалността да се промени и най-големите ви мечти да се сбъднат.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 11, 12, 17

Лъв – Ако отделите време, за да погледнете ясно реалността на вашата ситуация, това ще ви даде по-добро разбиране за онези малки разочарования, които се натрупват напоследък. Енергията на това време ви призовава да забавите темпото и да замразите нещата, които не са готови още да цъфтят. Това е подходящото време за пауза, забравяйки всички амбициозни стремежи. Такова прекъсване позволява на идеите да покълнат, на проектите да се трансформират, променят. Подобряването на ситуацията ви ще трябва да бъде обмислено в дългосрочен план. Не бързайте излишно с нещата!

Благоприятни дни – 11, 12, 15, 16

Бъдете внимателни – 13, 14

Дева – Гледайки планетите, които си взаимодействат в небето над вас, има на какво да се надявате. Нова енергия ви завладява, без да знаете къде точно ще ви заведе. Ако има един актив, на който винаги можете да разчитате, това е вашето търпение. Има дни, в които животът сякаш започва да ви се усмихва. Започвате да виждате нещата по-ясно, открива се добра перспектива пред вас, в резултат, на което действията ви са креативни и решенията идват от пространството отвъд ума. На емоционално ниво следващите дни трябва да ви помогнат да разберете по-добре стремежите си и да ви дадат кураж да направите някои промени.

Благоприятни дни – 13, 14, 17

Бъдете внимателни – 15, 16

Везни – Някои ситуации, които преживявате, ви оставят без енергия, но идват решения, които ще облекчат притесненията ви. Във ваш интерес е да стоите далеч от конфликти и да спазвате дистанция от хора, с които се чувствате напрегнати. Не позволявайте на нищо и никого да ви разстрои. Трябва да промените начина си на виждане, начина, по който сте действали досега и начина, по който се отнасяте към определени ситуации в живота си. Време е за промяна на посоката, нов подход, нещо различно.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 11, 12, 17

Скорпион – Възможно е да имате чувството, че сте изгубили посоката, не знаете накъде да поемете, но вашият вътрешен компас ще насочва точно стъпките ви. Малките подобрения, които скоро ще забележите, ще бъдат истински източник на мотивация във вашите очи. Така че не се изненадвайте, ако получите нов тласък в близко бъдеще. Преди да можете да разперите криле, за да полетите, има няколко неща, които трябва да коригирате. Търпението е ключово, а практикуването на смирение се свързва с вътрешната сила. Без значение пред какво се изправяте, не забравяйте, че винаги има решение, дори и да не го виждате в момента.

Благоприятни дни – 17

Бъдете внимателни – 13, 14

Стрелец – Тази седмица трябва да ви осигури онази инерция и мотивация, които са от съществено значение за личностното ви израстване. През следващите дни няма да се страхувате да влезете в битка, ако вярвате, че това ще ви помогне да напреднете в живота си. Енергията, която ще демонстрирате, ще бъде особено полезна за напредъка в кариерата ви. Вашата борбеност, вашата ефективност и вашата мотивация са качества, които са високо ценени в професионалния свят. Може да ви бъде предложена интересна възможност.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 15, 16

Козирог – Страстта и желанието, които ще вложите във всичко, което правите, ще бъдат ключът към успеха да ви се усмихне и да постигнете това, което за другите е почти невъзможно. Вашата дисциплина и практичност ще бъдат от съществено значение, за да преодолеете препятствията и да не се отказвате. Трябва да зададете приоритетите си, за да се освободите от това, което ви пречи да продължите напред и да сте добре със себе си. Слушайте сърцето си, отидете там, където ви изпрати, без значение какви усилия изисква.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 11, 12, 17

Водолей – Вие ще бъдете искрящи, остроумни, забавни и ще можете да убедите другите в каквото искате. Звездите ви помагат да разрешите някои недовършени дела, които ви тревожат. Ще се чувствате уверени и решителни и няма да имате нищо против да поемате рискове или да залагате на нови неща, които ви харесват. С цялото си същество усещате, че трябва да се направи нещо, да се освободите от товара и всички ограничения, които ви дърпат назад. Ще се почувствате препълнени с енергия и жизненост, с огромен капацитет да се наслаждавате на по-фините неща в живота.

Благоприятни дни – 11, 12, 15, 16

Бъдете внимателни – 13, 14

Риби – Венера повишава вашата харизма и личен чар, като ви помагат да се свържете с хора, които ви отварят нови пътища, които ви правят щастливи. Трябва да избягате от всички тези емоции, които ви парализират и да излезете смело в света, за да блестите ярко. Можете да срещнете хора, които ви дават различен поглед върху живота. Чуйте ги. Всичко, което правите, ще бъде благословено от прекрасния космически танц, който имате около вас. Активирате вашите ресурси и всичко, което преследвате, ще бъде на една ръка разстояние.

Благоприятни дни – 13, 14, 17

Бъдете внимателни – 15, 16

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.