Седмичен хороскоп от 12 до 18 септември

Астро-аспекти

На 16 септември Венера в квадратура с Марс

На 17 септември Слънце опозиция с Нептун

Луната през седмицата се движи през знаците – Овен, Телец, Близнаци и Рак

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден –14, 16, 17 септември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 12, 13, 14, 15, 17, 18 септември

„Луна без курс“ – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

13.09. 07:54 – 13.09. 14:40
15.09. 16:00 – 15.09. 23:17
18.09. 00:53 – 18.09. 11:00

Овен – През седмицата може да преобладава напрежение, както в личния, така и в професионалния ви живот. Опитайте се да не се вълнувате излишно. Няма да е много лесно, но все пак се старайте да не вземате решения под влиянието на мимолетни импулси, да обмисляте всяка своя стъпка. По-добре не бързайте със сключването на договори, не подписвайте документи, докато не ги проучите внимателно. Личните отношения могат да бъдат трудни в началото на периода и трудно могат да бъдат избегнати разногласия и спорове. Ситуацията обаче бързо ще се промени към по-добро. Втората половина на седмицата ще бъде по-хармонична.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 12, 13

Телец –Венера в Дева и вашия пети дом в квадрат с Марс в Близнаци и вашия защѝтен втори дом укрепват вашия чар, но също така подчертават, че може да възникне стресова ситуация. Тъй като Меркурий се движи ретрограден във Везни, факт е, че тази седмица може да има проблеми в работата, които силно ви вълнуват. В същото време обаче е възможно да възникне напрежение и в личния живот, което трябва да управлявате с абсолютно спокойствие. Някой ще бъде очарован от вашето присъствие и е добре да не изглеждате недостъпни.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни – 14, 15

Morkadis

Близнаци – Семейните дела все още ще ви занимават интензивно тази седмица и е вероятно ще възникне напрежение с много близки хора. Трябва да обърнете особено внимание на 16-17 септември, тъй като Венера от Дева образува квадрат с Марс във вашия знак и предизвиква свръхнапрежение в семейството и личния живот. Важно е да бъдете много внимателни в начина, по който управлявате отношенията си с близките си, тъй като е възможно да се създаде напрежение поради вашето леко агресивно и импулсивно отношение.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 16, 17

Рак – Тази седмица често ще има ситуации, в които е най-разумно да останете в сянка, опитайте се да не привличате прекалено много внимание към себе си. Понякога нравът ви преминава разумните граници и ви прави доста мнителни, в резултат на което изпадате в грешки, които не винаги са разпознаваеми от вас. Наблизо ще има хора, които ще дадат отлични съвети, струва си да ги слушате внимателно. Ако останете отворени и запазите положителна и приемаща нагласа, тогава много бързо ще започнете любовна афера.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 12, 18

Лъв – Необходимостта да се чувствате сигурни и стабилни в живота си е в конфликт с желанието да действате свободно и това може пряко да повлияе на финансовите избори, приятелствата и личните отношения. С ретрограден Меркурий във Везни ви е трудно да общувате с близките си. Вероятно ще има задкулисни процеси, които ще засегнат ценни за вас отношения. Някой ще събуди любовния ви интерес. Развитието ще внесе нов обрат в романтиката ви, може да се случат неща, които не сте очаквали.

Благоприятни дни – 12, 13, 16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15

Дева – Седмицата ще бъде много интересна и ползотворна. Ще направите много неща добре. Понякога е достатъчно да замислите нещо ново – и веднага се появяват хора, които са готови да помогнат в изпълнението на плановете, да поемат част от грижите. Възможни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Силните елементи на вашия характер ще бъдат активирани и ще се изпълните с оптимизъм и спонтанност, черти, които ще ви помогнат да постигнете положителни резултати. По-добре е да не прибързвате с важни решения.

Благоприятни дни – 14, 15, 18

Бъдете внимателни – 16, 17

Везни – Седмицата няма да е лесна, но не може да се нарече и лоша. Част от душата ви желае ангажираност и стабилност, но равна по противоположност сила ви тласка към повече лично време и пространство, чувствайки се задушени понякога във връзката си. Обърнете внимание на отношенията с близките. Сега не трябва да разчитате на факта, че всичко ще бъде наред от само себе си и можете да говорите и правите каквото искате. Опитайте се да бъдете деликатни, търпеливи и добронамерени.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 12, 13

Скорпион – Ще се открият много нови възможности, ще има шанс да постигнете това, към което отдавна се стремите. Смело импровизирайте, не се страхувайте да вземате важни решения сами. В началото на седмицата постоянството и решителността ще ви бъдат много полезни. Това е моментът, в който не трябва да се отказвате от започнатото, дори нещо да не върви така, както бихте искали. Опитайте се да не губите оптимизъм, не допускайте мрачни мисли. Не се оставяйте да ви водят емоциите. Внимавайте с новите хора, които влизат в живота ви, защото е възможно да обещават много, но реалността да е далеч.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни – 14, 15

Стрелец – През седмицата ще трябва да сте готови за неочакваното. На 16-17 септември Слънцето в Дева противостои на Нептун в Риби, създавайки заблуди и илюзии, които могат да повлияят на кариерата ви. Сега ще бъде особено важно да можете бързо да се ориентирате в нова ситуация, да вземате бързи решения и да не се съмнявате нито за миг, че сте направили правилния избор. Увереността и оптимизмът ще ви направят особено привлекателни за другите, много хора ще искат да се сприятелят с вас. Вашето силно самочувствие и очарователен начин на изразяване ще дадат ново измерение на любовния ви живот.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 16, 17

Козирог – Събитията ще ви дадат нови възможности, резултатът ще се основава единствено на вашите действия. Не са изключени предложения относно работа, дългосрочно сътрудничество. По-добре е да не бързате с отговора, да съберете повече информация и едва тогава да решите как да постъпите. Трябва да действате интуитивно и да не позволявате на ласкателите и хората, които се опитват да ви насочат както сметнат за добре, да повлияят на преценката ви. Подходящо време да затворите висящи въпроси, да се срещнете с хора, с които сте загубили връзка.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 12, 18

Водолей – Седмицата ще бъде много благоприятна за делови срещи и преговори. Ще ви бъде лесно да направите добро впечатление и ще бъде възможно бързо да се споразумеете за някои важни неща. Понякога ще бъдете завладени от съмнения, поради това няма да можете да се възползвате от ситуацията, да направите необходимата стъпка. Опитайте се да не изисквате твърде много от себе си. Възможни са неочаквани събития в семейството. Вероятни са необичайни запознанства, срещи, които ще играят важна роля в живота ви.

Благоприятни дни – 12, 13, 16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15

Риби – Добра седмица да предприемете нещо ново, поемете инициативата. Действайте решително, без всякакво колебание. През следващите дни отново ще намерите своя ентусиазъм, сила и оптимизъм. Квадратът на Венера от Дева към Марс в Близнаци на 16-17 септември подчертава вътрешни конфликти, които са силно изразени в личния ви живот. Уверете се, че запазвате хладнокръвие и избягвайте хленчене и егоцентрично поведение, което може да причини сериозни проблеми. В същото време е възможно да се появят нови лица, които да събудят интереса ви.

Благоприятни дни – 14, 15, 18

Бъдете внимателни – 16, 17

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.