Седмичен хороскоп от 3 до 9 юни

Астро-аспекти

На 3 юни Юпитер тригон Плутон

На 3 юни Меркурий секстил Нептун

На 3 юни Меркурий в Близнаци

На 4 юни Меркурий тригон Плутон

На 4 юни Меркурий съвпад Юпитер

На 4 юни Слънце съвпад Венера

На 6 юни Новолуние в Близнаци

На 8 юни Венера квадратура Сатурн

На 9 юни Марс в Телец

На 9 юни Слънце квадратура Сатурн

Луната през седмицата се движи в знаците –  Телец, Близнаци и Рак

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 4, 6 (до 15:40ч), 7, 8 юни

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 3, 4, 7, 8, 9 юни

Morkadis

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

03.06. 01:05 – 03.06. 08:56
05.06. 11:10 – 05.06. 11:37
07.06. 15:17 – 07.06. 15:42
09.06. 22:07 – 09.06. 22:30

Овен – Ще нараснат жизнените ви сили, което ще ви направи доста активни и комуникативни.  По въпросите свързани с чувствата и взаимоотношенията, бъдете внимателни. Може да получите привлекателно предложение за нова или допълнителна работа. Възможен е нов обрат в съдбата или неочакван късмет. Можете да станете малко по-подозрителни и ревниви в отношенията, поради което да стигнете до кавга с партньора ви. Дори да се чувствате прави, избягвайте да влизате в разправии и обяснения. Голяма е вероятността да осъществите нови запознанства, най-вече тези, които са сами.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 8, 9

Телец – Обичайната работа през тази седмица ще изисква повече внимание и усилия, но трудът ви ще бъде компенсиран от получените резултати.  Ще имате нови идеи и сили, които със сигурност ще са ви полезни. Вашият талант да намирате във всичко нещо положително, не за първият път ще ви помогне да излизате сухи от водата. И сега ще успеете да се справите с трудна ситуация. Не давайте празни обещания. Придържайте се към принципа „по-малко говорене – повече действия“. Посветете уикенда на спокойна домашна почивка, гледане на филм или четене на книга, можете да се поглезите с нещо вкусно.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 3, 4

Близнаци – Седмицата ще започне добре. Характера на първите дни ще съответства на вашата ярка и противоречива натура. Постарайте се да запазите добри отношения  с колегите и деловите си партньори – със сигурност ще имате нужда от тяхната помощ. В края на периода деловата активност и жизненият ви потенциал като цяло ще намалеят, ще почувствате умора. Внимавайте повече, когато сте на многолюдни места, в обществения транспорт. Възможно е да станете жертва на кражба, затова пазете вещите си по-добре. Когато шофирате също бъдете внимателни, защото освен, че може да стане авария, да спукате гума, може и да ви глобят за превишена скорост.

Благоприятни дни – 3, 9

Бъдете внимателни – 5, 6

Рак – Началото на новия период може да ви донесе чести промени в настроението. Опитайте се да не действате под въздействието на емоциите, защото рискувате да вземете грешни решения и да влошите отношения с близки хора. За премахване на стреса ще помогне доброто физическо натоварване – идете на фитнес, тичайте или просто изпълнявайте физически упражнения. Вашият потенциал ще активира сексуалната енергия и интуитивните и творчески способности. Планирайте дните си така, че да ви остава повече време за почивка, за разходка и за здрав сън.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 8, 9

Лъв – Време на разширяване на хоризонтите, откриване на нови източници на информация. Бъдещето започва гостоприемно да отваря вратите си пред вас. Бъдете благоразумни, не се колебайте, побързайте да се възползвате от новите възможности и да влезете в резонанс с новите ситуации. Периодът е подходящ за обновяване, презареждане на вашите мисли, по-философски поглед върху нещата. Бъдете предпазливи. Може някой да се опита да ви измами или да ви подведе с невярна информация. Затова проверявайте всичко внимателно. Възможно е здравето да създаде грижи на някои.  В партньорството бъдете особено търпеливи, тактични и гъвкави.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 3, 4

Дева – Тези дни ще бъдете преизпълнени с енергия и сила. Опитайте се да ги вложите в нещо добро и полезно. Проектите, които предприемете ще имат повече възможности да започнат да се материализират поради астралната вълна, която ще благоприятства вашия знак. Като цяло всичко се случва бавно, но се развива в конструктивна посока. Не форсирайте събитията. Прекалено се тревожите за незначителни неща. Възходите и паденията ще ви съпътстват през цялата седмица. Старайте се да подхождате дипломатично в трудни ситуации, както в работата, така и в партньорството.

Благоприятни дни – 3, 4, 8, 9

Бъдете внимателни – 5, 6

Везни – Седмицата ще бъде изключително продуктивна за мнозина. Планетарното подреждане ще ви спонсорира с повече ментална яснота и с повече енергия, за да можете да развиете дейностите си в пълнота. Решенията ще бъдат по-ясни и ще се увеличи креативността ви.  Преди да започнете да действате, трябва внимателно да обмислите всичко до най-малки подробности. Избягвайте да влизате в пряка конфронтация и проявявайте повече толерантност в отношенията с другите. Отдайте се на малко уединение през тези дни и се насладете на самотни занимания.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 8, 9

Скорпион – Периодът като цяло не е особено благоприятен, но ще има повече динамика в ежедневието ви. Успехът ви ще зависи от увереността ви, правилния избор и съгласуваността в действията. В понеделник недейте да планирате нищо солидно, бъдете готови да действате според обстоятелствата. Във вторник не разчитайте на другите, правете всичко сами. Не бързайте и не поемайте големи задължения. Може да се наложи да се разделите с някого или с нещо, да внесете сериозни промени в живота си. По това време е важно да бъдете по-предпазливи и да обмисляте внимателно действията си.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 3, 4

Стрелец – През седмицата ще имате да решавате сложни проблеми и стресовите ситуации ще бъдат неизбежни. Но ако можете да контролирате емоциите си, справянето с проблемите ще бъде по-лесно. В средата на периода могат да възникнат срочни и непредвидени дела, които могат да изискват от вас цялата ви съсредоточеност и внимание. Успех ще постигнат само най-упоритите. Имате възможност да промените някои неща в живота си към по-добро. Стига да сте готови и да пожелаете. Излишните емоции трябва да се овладяват своевременно. Избягвайте бурните обяснения в сряда и четвъртък. Разпределете времето и силите си така, че работата да не заема цялото ви време. Бъдете по-сърдечни в личните си отношения.

Благоприятни дни – 3, 9

Бъдете внимателни – 5, 6

Козирог – Постарайте се да се освободите от тежестта на натрупаните проблеми, енергично да се справите с решенията им. Не се съмнявайте в успеха на това, което е започнатото: всичко ще ви се получи, ако ви движи желанието да стигнете до края. Гледайте на живота не само по-оптимистично, но и с повече чувство за хумор. Особено успешни ще са предварително обмислените и подготвени дела. Очакват ви доста противоречиви събития, което може донякъде да ви обърка. Може да почувствате спад в жизнената енергия и силата към края на седмицата. Присъщо ще ви е консервативното поведение и  ще предпочитате спокойните занимания.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 8, 9

Водолей – Седмицата в най-общ смисъл ще е благоприятна, но обстоятелствата ще са по-силни от вас. Не са изключени изненади и промени в обичайните ви планове. Важното е да разчитате повече на собствените сили, а съветите на другите могат единствено да влошат ситуацията. Може да се наложи да пожертвате работата или нещо друго в полза на семейството. Любовният живот ще бъде малко напрегнат и подобен на мелодрама. Възможни са временни кавги, банални недоразумения. Твърде ревностното отстояване на идеите не винаги ще е подходящо и уместно. Особено ако сте склонни да сте критични и да казвате право в очите на партньора какво мислите.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 3, 4

Риби – Тази седмица ще имате достатъчно енергия, за да се справите със смелите и отговорни решения. Проблемите ви ще започнат да се решават един по един. Направете си план, действайте по него и всичко ще бъде наред.  Вие ще бъдете като гъба, която лесно поглъща емоциите и вибрациите на хората, които ви заобикалят, затова е от голямо значение да бъдете в спокойна и хармонична среда. Бихте могли да се погрижите за подобряване интимната страна на вашите взаимоотношения. Необходимо е да пазите здравето си повече. Може да се обадят стари хронични заболявания.

Благоприятни дни – 3, 4, 8, 9

Бъдете внимателни – 5, 6

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.