Седмичен хороскоп от 31 юли до 6 август

Астро-аспекти

На 1 август Пълнолуние в знак Водолей в 21:32ч

На 1 август Марс тригон Юпитер

На 2 август Меркурий опозиция Сатурн

Луната през седмицата се движи през знаците –  Козирог, Водолей, Риби  и Овен

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 4, 6 август

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 31.07.; 1, 2, 3, 4, 5 август

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно. 

01.08. 05:14 – 01.08. 06:59
03.08. 00:17 – 03.08. 06:07
05.08. 04:22 – 05.08. 06:20

Овен – Тази седмица трябва много внимателно да обмислите следващите си действия, да бъдете максимално професионалисти и да проверявате всичко няколко пъти, преди да вземете окончателно решение. Към края на периода е възможно да се създаде напрежение в общуването ви. Поради тази причина трябва да внимавате с комуникацията, да не кажете нещо, което да бъде разбрано погрешно или нещо, което сте казали на шега да бъде прието като обидно. Ако сте във връзка, с партньора си изглежда не сте на една вълна и имате разминаване в много неща, включително и настроението. 

Благоприятни дни – 01, 02.08.

Бъдете внимателни – 30, 31.07.; 05, 06.08.

Телец – Работата и професионалните задължения не са това, което ще ви занимава тази седмица, тъй като изглежда, че мислите ви са насочени към нещо съвсем друго, което ви вълнува повече. Трябва да сте по-организирани. Бъдете внимателни по финансови въпроси, да се избягват рисковани инвестиции и да се внимава при вземане на заеми. Може да се активират хронични проблеми със ставите, гръбначния стълб или зъбите. Добър период за общуване, излизане, прекарване на времето в забавление.

Благоприятни дни – 30, 31.07.; 03, 04.08.

Бъдете внимателни – 01, 02.08.

Morkadis

Близнаци – През седмицата ще имате много нови възможности и ще бъдете много близо до стартиране и активиране на някои нови проекти. Като цяло ще сте склонни да предприемете импулсивни ходове по отношение на работата, така че трябва да внимавате. Добре е да избягвате напрежението, да спите достатъчно и да си почивате повече, за да избегнете възможни сърдечно-съдови проблеми. Ако сте обвързани, ще предпочитате уединението у дома, но ако сте свободни, ще възникнат шансове за флиртове и нови запознанства. 

Благоприятни дни – 01, 02, 05, 06. 08.

Бъдете внимателни – 03, 04.08.

Рак – Някаква работа много ще ви интересува, но не бързайте. Народа е казал, че „който бърза, бавно стига.“ Ще възникнат някои нови възможности, ако успеете да ги забележете навреме. Някои ситуации ще имат развитие в своя ход. Очакват ви благоприятни дни в емоционален план. Бъдете внимателни, тъй като е вероятно да имате трудности в управлението на емоциите, независимо дали са положителни или отрицателни. Ако вече сте на почивка, насладете се и се отпуснете колкото е възможно повече. 

Благоприятни дни – 03, 04.08.

Бъдете внимателни – 30, 31.07.; 05, 06. 08.

Лъв – Колкото и далеч да ви изглежда реализацията на вашите цели, тя е по-близо, отколкото предполагате, само трябва да постоянствате. Вероятно ще се почувствате доста раздразнени, ако общувате с хора, които говорят, без да имат какво да кажат по същество. Проявете повече разбиране и гъвкавост към нуждите и възможностите на другите. Ако имате партньор/ка е необходимо да си давате повече свобода и пространство, да не се задушавате един друг. Избягвайте излишни и натоварващи разговори. Ако сте необвързани, е възможно да срещнете човек, който ще привлече интереса ви.

Благоприятни дни – 05, 06.08.

Бъдете внимателни – 01, 02.08.

Дева – Започвате новата седмица с добро настроение, мотивация за работа и доста добра комуникация. Много е вероятно да имате някакви планове, но те да бъдат отложени за известно време. Трябва да сте внимателни в професионалните разговори и да не разкривате „скритите аса“, които държите в ръкава си. За тези, които са в емоционални връзки, предстоящият период носи стабилизация и по-реален поглед върху всички любовни ситуации. Може би ще има нужда от по-открит и конструктивен разговор за подобряване на съществуващите партньорски отношения. 

Благоприятни дни – 30, 31.07.

Бъдете внимателни – 03, 04.08.

Везни –  Някои задачи, работа или друго, може да не ви позволят да се отпуснете и да ви държат напрегнати. Съсредоточете се върху ежедневните си текущи задължения и планове и всичко ще се нареди. Оставете големите планове и проекти за друг период, сега имате нужда и от малко почивка за размисъл и забавление. Хубаво е да си вземете няколко дни отпуск, ако още не сте го направили. На свободните представители на знака, може да се случат интересни запознанства или да подновите контакт с човек от миналото. 

Благоприятни дни – 01, 02.08.

Бъдете внимателни – 30, 31.07.; 05, 06.08.

Скорпион – Седмицата може да започнете с доста спокойно настроение от гледна точка на професионалните задължения, но с напредване на дните ще се появят проблеми, свързани с тях. Възможно е да имате много тичане по работа, което потенциално може да създаде напрежение. Ще бъдете променливи в настроенията си, така че може да вземате неочаквани решения. Избягвайте стреса и обърнете внимание на проблемите с главоболие и кръвно налягане. Човекът, който ви привлича, може да не е това, за което се представя, или пък може би заради „розовите очила“  го виждате по различен начин. 

Благоприятни дни – 30, 31.07.; 03, 04.08.

Бъдете внимателни – 01, 02.08.

Стрелец – Ако работите, не позволявайте липсата на концентрация да повлияе на професионалната ви работа, внимавайте със сроковете за изпълнение на договореното. Ако сте във връзка, опитайте се да поддържате добра комуникация с партньора си, особено по въпроси, свързани с общи задължения и ежедневни проблеми, тъй като това ще играе важна роля за климата, който ще съществува в отношенията ви. Ако сте необвързани, изглежда, че свободното време няма да ви стигне, за да излизате и да се забавлявате.

Благоприятни дни – 01, 02, 05, 06. 08.

Бъдете внимателни – 03, 04.08.

Козирог – Благоприятна седмица, за да поставите някои неща на по-стабилна и сигурна основа, което ще доведе до успех и ще ви донесе най-вече облекчение и чувство на удовлетворение. Пълнолунието в знака Водолей ще насочи вниманието ви към финансовия сектор. Може да забележите внезапна промяна в доходите си или да искате да направите нова инвестиция в нещо ново и иновативно. Бъдете физически активни, но също така се грижете за съня си и отделяйте достатъчно време за почивка. 

Благоприятни дни – 03, 04.08.

Бъдете внимателни – 30, 31.07.; 05, 06. 08.

Водолей – Очаква ви продуктивна седмица. Комуникационните ви умения ще бъдат на най-високо ниво, така че се възползвайте от тази възможност да се срещате с хора и да обменяте мнения и нови идеи. През следващите дни ще бъдете твърде бързи и поривисти в своите действия и разсъждения. Това ще донесе не малко вълнения, както на вас, така и на околните. Пълнолунието във вашия знак ще ви подтикне да станете по-провокативни и свободни в изявата си. Може да се появи нов любовен интерес към някого. 

Благоприятни дни – 05, 06.08.

Бъдете внимателни – 01, 02.08.

Риби – Ако поверите вашите мисли и тревоги на доверен приятел още в началото на седмицата, ще свалите тежестта от гърдите си, но може да не е достатъчно, за да преодолеете дискомфорта, който изпитвате, когато мислите за количеството неща, които трябва да бъдат свършени, организирани, подредени. Ако чувствате необходимост да се отдалечите от всички и всичко и да се доближите до личните си желания, е подходящият момент да го направите. Старайте се да виждате всичко откъм светлата страна. Свободните представители на знака имат големи шансове да срещнат любовта неочаквано. 

Благоприятни дни – 30, 31.07.

Бъдете внимателни – 03, 04.08.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.