Силно енергийни дни през месец юли

лято

В народният календар съществуват определени дни, които се отличават със силна енергия.През тези дни хората ще усещат подем и ще имат голяма активност. Такива дни ще са магически, повратни, когато е възможно даже невъзможното да се реализира.

1 юли

През този ден нашите предци особено внимателно са се отнасяли към своите растения, както на полето така и в градината. В миналото лоши хора с магически способности правели магии на посевите. Ако вие видите нещо необичайно във вашата нива или градина, то не го пипайте с ръце . Вземете го с лопата и го изхвърлете в течаща вода.

6 юли

През този ден растенията и дърветата имат особена магическа сила. За това деня е подходящ за събиране на билки и лековити растения.

7 юли

Много силен енергиен ден. Подходящ за правене на ритуали за благополучие на дома , семейството.


12 юли

През този ден активни ще бъдат сексуалните енергии. За това на преден план излизат любовните ритуали и магии.

20 юли

През този ден нашите предци са палели огньове,именно силата на огъня ще ви придаде сила и енергия. Силни дървета ще бъдат и дъбовете,няколко минути престои до тях ще ви помогне да се избавите от негативните мисли и проблеми.

29 юли

Започва прибирането на ръжената реколта. Ако имате възможност донесете в дома си това растение или плодове които са узрели през това време и ги поставете на видно място в своя дом. Този ритуал със сигурност ще привлече благополучие във вашият дом.

Тези дни можете да правите гореспоменатите ритуали, но и да реализирате важни проекти и дела.

инфо: occult-times.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.