Символът, който изберете, разкрива от какво се страхувате в любовта

Любовта е най-удивителното нещо, което може да ни се случи. Но тя винаги идва с положителни и отрицателни емоции.

В една връзка всеки се страхува от нещо. Страховете са колкото и нормални, толкова и пречат на това да бъдем истински щастливи. Кои са вашите любовни страхове?

Изберете онзи символ, който резонира най-добре с вашата личност, и вижте тълкуванията по-долу.

Не се задълбавайте твърде дълго, доверете се на своята интуиция.

Номер 1

Вие сте чувствителна личност и това, което ви плаши в една връзка, е уязвимостта ви да не бъде използвана срещу вас. Вярвате, че основата на една връзка е любов и компромис, а вие не се страхувате да давате обич и да правите компромиси.

Готови сте да направите такива, но ако до себе си имате любящ и отдаден партньор. Въпреки това се страхувате, че силата на емоциите ви може да бъде използвана срещу вас. Няма как да бъдете щастливи в любовта, ако има изградени стени между вас и любимия човек.

Номер 2

Вие сте личност, за която външността има голямо значение. Това е чудесно, но не и когато става въпрос за любовта. Макар да вярвате, че сте човек, който заслужава любов, разчитате много на външността си.

Страховете ви са свързани именно с това, че ако настъпят някои промени в нея, като покачване на телесно тегло например, половинката ви няма да иска да бъде вече с вас. Ако това случайно се случи, знайте, че сте късметлии. Не забравяйте, че заслужавате някого, който ви обича независимо от всичко.

Номер 3

Ако първото нещо забелязано от вас в картината е ключът, вие сте свободолюбив човек. Време за вас, за личните ви интереси, в което може да останете само със себе си ви е много важно. Любовта също играе огромна роля в живота ви и искате да имате любим човек до себе си. Това, от което малко или много се страхувате е той или тя да не отнеме личната ви свобода.

Балансът е важен в любовните отношения, така че ако имате нужда от време за себе си, просто го споделете с любимия човек. Ако партньорът държи на вас, ще ви разбере.

Номер 4

Morkadis

Когато се намирате във връзка, често се страхувате, че половинката може да разбие сърцето ви. Харесва ви мисълта за любовта, усещането да сте влюбени, но понякога се колебаете докъде да стигнете в дадени взаимоотношения, точно за да не бъдете наранени.

В любовта трябва да се поемат рискове. Разбитото сърце боли, но е по-лошо да не си позволите да откриете истинската любов.

източник: obekti.bg

Вижте още:

Денят на раждане показва какъв си в любовта

Какво ви очаква в любовта? Разберете с този тест!

Хвърлете две зарчета и разберете какъв ще е късметът ви в работата и любовта

Поверия, предсказващи, че ще срещнете любовта скоро

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.