След смъртта си човек попада в паралелно пространство, от което може да се върне

душа

След смъртта си хората продължават да живеят и могат да възкръснат, предполагат американски изследователи.

Научните работници от Университета в Северна Каролина вече направиха сензационното изявление. Според тях след смъртта си човек попада в паралелно пространство, от което може да се върне и на практика да възкръсне.

Професор Робърт Ланза е провел изследването в рамките на което е сравнил живота на човека и на растения. Така стигнал до извода, че и хората, и растенията увяхват, за да може да разцъфтят след време. Той казва, че може да докаже своята теория с помощта на биоцентризма.

Още преди време учени от Калифорнийския университет заявиха, че съществуват два паралелни свята. Те изучили микрочастица, която може да съществува в две състояния едновременно и да се намира на две различни места.

В крайна сметка учените стигнали до извода, че в някой от паралелните светове на Земята може да съществуват и динозаври.

инфо: novini.bg

Вижте още: 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.