Слънцето се свързва в кармичен аспект с Лилит

pixabay.com

На 17 март Слънцето (26°50′ в Риби) влиза в квадратура с Черната Луна (26°50′ в Близнаци).

Черната Луна е наричана още Лилит и е едно от най-мистериозните явления в астрологията. Приема се за фиктивна планета, тъмно небесно тяло. От научна гледна точка Черната Луна е далечна точка в орбитата на земния спътник, която не може да се види. Нейната противоположност е Бялата луна или Селена. В астрологията Черната Луна е приета за точката на енергиен срив в хороскопа. Според астролозите олицетворява негативната енергия, страха и стимулира проявата на зли черти в характера на хората.

Време е да работите само върху себе. Силата на това събитие ще ни раздвижи, разтърсва психиката ни и ни подтиква към процес на трансформация, който трябва да предприемем. Вникването в дълбините на нашето същество може да бъде неопровержим ключ към промяната, която можем да постигнем във всеки един момент.

Квадратурата е разстоянието между две планети или точки в хороскопа от 90 градуса и е напрегнат и дисхармоничен аспект. Внася елементи на антагонизъм и напрежение. Тази квадратура е белязана от креативност, егоцентризъм и висока самонадеяност. Често всички активни действия при този аспект се случват с отрицателна сила, което също влияе върху развитието на отрицателни качества. Целта на този аспект е да ни запознае с енергиите или да ни наложи форма на действие, която все още не сме научили. Единственият възможен изход от тази ситуация е адекватно приемане на условията на новата игра.

От една страна, трябва да имаме предвид, че Слънцето е в Риби, много положително събитие, което ни помага да премахнем и преструктурираме определени неща. Приканва ни да се върнем към миналото, да фокусираме вниманието си върху нещата, които сме искали да направим и които по различни причини не сме успели да осъществим. Това ще бъде момент на обновление, на промяна, възможност да подобрим всичко, което сме искали да направим.

Към това имаме и влиянието на Лилит в Близнаци, събитие, което е доста сложно за разбиране. Нейното влияние задава тон за генериране на мащабно подновяване на това, което сме искали да постигнем. Просто трябва да се свържем със себе си, да оценим много добре какво се случва с нашия дух и по този начин да можем да подобрим средата си. Постигането на стабилността, която сме искали, трябва да започне със съзнанието, че има рани и травми, които трябва да излекуваме.

Необходимо е да се разбере, че тази квадратура ще бъде събитие, което се стреми да освети най-тъмната ни страна. Лъчите на Слънцето в Риби се стремят да покажат онази страна, която сме искали да скрием пред другите. Нашите страхове, несигурност и травми могат да излезат наяве, защото само по този начин можем да бъдем част от енергията, която ни кара да се развиваме и да растем.

От своя страна енергията на Черната Луна ни учи, че и най-благородните и смирени сърца имат тъмна част в сърцето си, с което трябва да знаем как да работим. Следователно имаме пред нас елемент на разобличаване, при което трябва да оставим страховете си, защото нещо или някой може да изложи нашите страхове и несигурност пред всички. Знаци като Близнаци, Дева, Стрелец и Риби могат да преживеят доста интензивни дни.

Не забравяйте да не се доверявате веднага на хората около вас, защото това може да означава проявата на трудни проблеми. От съществено значение е да се опитате да прецените много добре това, което сте казали на хората около вас. Възможно е в средата на спор да ви наранят или да разкрият неща, които сте пазили от дълго време. Предателствата ще бъдат поставени на масата.

По време на този опасен транзит, трябва да бъдете много внимателни, да контролирате не само действията си, но дори и мислите си, тъй като Черната Луна силно влияе на подсъзнанието ни. Много хора могат да получат „прегаряне“. Бъдете внимателни с документи, особено с подписването на важни такива. Може да получите невярна информация и да бъдете подведени. Освен това трябва да се избягват нови запознанства, особено в социалните мрежи, тъй като непознати могат да бъдат потенциални измамници. Самата точка в орбитата на земния спътник често се нарича черна дупка, която изсмуква енергия и сила от тялото. Ето защо е важно да се изпълните с енергия: да се занимавате с духовни практики, да четете психологическа литература или да прекарвате време със семейството си.

Нека доброто надделява над лошото, но от последното трябва да се поучите. Научете се да разбирате, че всяко негативно преживяване е нещо, което води до растеж. Освободете се от всичко, което ви наранява и насочете вниманието си към работа върху емоциите си. Това ще ви помогне да укрепите характера си, начина си на съществуване и действие пред другите.

Необходимо е да оставим всичко да тече, да не се претоварваме и още по-малко да се фокусираме върху негативното. Трябва да сме сигурни в себе си и в това, което трябва да променим. Не забравяйте, че всичко се случва с причина и че в края на тунела винаги ще намерите светлината, която ни помага да светим.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.