Странен обект в един от кратерите на Луната разбуни духовете в интернет (СНИМКА)

Много странно нещо бе забелязано на поредната снимка на лунната повърхност, направена в началото на годината от апарат на НАСА.  Загадъчният обект, който се намира между кратерите Von Karman и Davvison изглежда, сякаш има изкуствен произход.

Той много наподобява робот от хитовата лента „Трансформърс”.

Уфолозите веднага заподозряха, че странното нещо е собственост на извънземните. Някои дори правят още по-смело предположение и заявяват, че на снимката е запечатано истинско извънземно същество.

Обектът на кадъра свети много по-ярко от останалите камъни около себе си и оставя усещането, че е направен от метал. Освен това той оставя сянка, което свидетелства, че на дъното на катера има реална конструкция.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

Извънземната Мона Лиза, открита на Луната от Аполо 20

Какво НЕ знаем за Луната?

Нова теория! Хората стъпили на Луната още преди 2000 години!

Експедиция Луна – „Тъмните мисии“

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.