Странен подземен бункер откриха англичани в двора си

3

Странно откритие са направили собствениците на къща в своя двор в Ейлсбъри, Бъкингамшър, Англия, съобщава Daily Mail.

Стопанката косила трева из двора и изведнъж земята пропаднала под косачката и отворила дупка в земята. Какво било учудването ѝ, когато в дупката видяла бетонни стени и ръждясали железни стъпала, които водят надолу.

Примерните поданици на Обединеното кралство не хванали веднага лопатата в стремеж да разкопаят тайнствения вход към подземното съоръжение, а веднага се обърнали към властите.

Оказало се, че в архивите няма данни на мястото да са съществували подземни бункери или други съоръжения.

Стопанката се обърнала към компанията, която е построила къщата през 1984 година, но и оттам отвърнали, че нито са създавали подземни съоръжения, нито са откривали такива.

Собствениците на имота се обърнали и към комуналните служби, но и това не дало резултат – според службите на мястото няма никакви съоръжения и затова не възнамеряват да предприемат никакви действия. Хората се притеснявали да разкопаят тайнствения подземен бункер и просто покрили дупката с дъска.

инфо: megavselena.bg

Вижте още: 

ПОЛЯК ОТКРИЛ БУНКЕРА НА ХИТЛЕР, МОЖЕЛ ДА ОЦЕЛЕЕ ГОДИНИ СЛЕД АТОМНА БОМБА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.