Странният ръкопис Сибиу

Снимка: mysteriesrunsolved.com / sanovnik.bg

Според версиите на някои хора в миналото на нашата планета е имало силно развити цивилизации, от които са останали само няколко доказателства. Това са странни артефакти, древни текстове, руини на градове, построени с помощта на неясни технологии, и някои други стари свидетелства.

Има и версия, че в миналото нашата планета е била посещавана от извънземни представители, които са споделяли своите знания и технологии с хората, така че може би те са предали знанието за невероятни технологии, осъществени още преди хиляди години.

Има версия, че нашите предци са притежавали толкова съвършени технологии, че в дори наше време е трудно да си ги представим. Така например някои от съвременните технологии могат да бъдат изцяло заимствани от миналото, но почти никой не знае за това.

Може би сте чували за хипотезата за древна ядрена война или древни самолети, описанията на които могат да бъдат намерени и в някои старинни текстове. Казва се, че нашите предци дори са могли да пътуват в Космоса и са притежавали познания за Вселената, които надминават всички съвременни знания.

Подобно доказателство е и невероятният древен ръкопис, открит в Румъния през 1961 г. Ръкописът от Сибиу изобщо не се вписва в съвременната история, париди което той предизвиква вниманието на изследователите. Ръкописът е написан от човек на име Конрад, живял през 16 век, който просто не е могъл да познава съвременните технологии, но те по някаква причина са изложени в неговите текстове.

Снимка: mysteriesrunsolved.com / sanovnik.bg

Конрад Хаас описва подробно някои от технологиите на ракетната наука, како в текстовете му има модел на космически кораб с течно гориво. Или хората от това време са посетили бъдещето, или подобни технологии са били създадени в миналото.

Ръкописът от Сибиу се състои от 450 страници и някои от технологиите наистина могат да удивят съвременните учени. Как може да се опише модел на тристепенна ракета през 16 век? Вероятно това не е единствената версия с описание на такива технологии, но такива книги може би просто са скрити от съвременните хора.

Можете също така да си припомните индийския епос Махабхарата, който описва летящи кораби и оръжия, които са подобни на съвременните. Известно е, че ръкописът от Сибиу е истински и експертите не се съмняват в това, но не бързат да коментират съдържанието на тези текстове.

Да, изглежда като научна фантастика, че древните изследователи наистина са познавали свръхмодерните технологии, но има множество артефакти, които говорят за напълно различни предци на съвременните хора, които биха могли да бъдат много по-развити, отколкото ни казват историците.

Така че може би в древността хората са летели в космоса и са изграждали ракети, но тогава нещо се е объркало и е започнала войната с използването на ядрено оръжие? Със сигурност древните текстове, които могат да хвърлят светлина върху истинската история, в това число и ръкописът на Сибиу, са една съвременна загадка.

източник:  sanovnik.bg

Вижте още:

Британски учен разчете загадъчния ръкопис на Войнич

Кодекс Гигас – най-големият и мистериозен ръкопис на света

Откриха Йода в ръкопис на 900 години

Пикатрикс – средновековен ръкопис по астрология, практическа магия и талисмани

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.