Суеверия, ако ти горят ушите

Ако ти горят ушите, това е свързано с много суеверия, които според доста хора са верни. Най-разпространеното суеверие е, че ако ти горят ушите, някой говори за теб.

Когато ти горят ушите, това означава, че някой говори нещо лошо или нещо хубаво за теб. Могат да ти горят както двете уши едновременно, така и само едното ухо.

Когато ти горят ушите повече от една минута, след това спрат да горят, а след малко отново започнат, това може да означава, че старата ти любов се е сетила за теб.

Ако ти гори лявото ухо

Това означава различни неща. Ако ти гори само лявото ухо, според суеверието това означава, че някой ваш враг говори нещо лошо за вас и ви е замислил нещо неприятно.

Ако ухото ти не спира да гори много дълго време, това означава, че този човек не спира да работи по въпроса да ти навреди, колкото се може повече.

Според друго суеверие, когато ти гори лявото ухо, това означава, че някой говори лъжи за теб или лъжи, които е чул от теб, а след това е разкрил, че не казваш истината.

Ако ти гори дясното ухо

Ако обаче ти гори дясното ухо, това значи, че някой човек говори хубави неща за теб и ти мисли доброто. Ако дясното ти ухо гори дълго, това означава, че се говорят само истини, свързани с неща, които са направени от теб.

Ако ти горят двете уши

Ако и двете ти уши горят, и на глас кажеш името на този, който смяташ, че говори за теб, и успееш да отгатнеш кой точно е това, ушите ти веднага ще спрат да горят.

Друг начин, по който може да направиш, така че да спрат да ти горят ушите веднага, е да се завъртиш три пъти срещу часовниковата стрелка. След като спреш да се въртиш, трябва три пъти да погледнеш зад лявото си рамо.

За да спре горенето на ушите ти, ако имаш подозрения, че става въпрос за старата ти любов, трябва да се каже името на човека три пъти и всичко ще спре веднага.

Ако обаче горенето на ушите въпреки това не спира, това означава, че старата любов смята да се завърне отново и всичко да започне отначало.

До седем дни след горенето на ушите старата любов ще се появи отново и може би чувствата ще се върнат и у двамата.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Легендата, от която тръгва суеверието, че не се подаряват часовници

Не подавайте солницата от ръка на ръка! И още разпространени суеверия

Откъде идват суеверията?

Суеверия, ако ти трепери окото

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.