Тайни скривалища на Земята, които ги няма в гугъл мапс. Свързват ги предимно с военни обекти

6

Базата Волкел в Холандия е замазана на картата.

Смятаме, че гугъл мапс намира всяко място на Земята, но има няколко обекта, които не фигурират в прословутата търсачка.

Насред тундрата в Сибир, близо до град Егвекинот, се крие неотбелязан секретен град. Според някои той е част от военната индустрия на Русия и произвежда тайно оръжие. Други смятат, че там се крият близките на президента Владимир Путин. Трети – че там е базирана радиолокационна система.

В Румъния пък има космически кораб, на чието място в сайта с карти няма нищо. Повърхността е заравнена и изглежда като ливада. А преди години любители машината се е виждала. Някои предполагат, че това не е истинска совалка, а че маскира секретни лаборатории на тайните служби.

Любители на конспиративните теории твърдят, че нацистите са стигнали до планината Снежното седло в Непал и дори покорили най-високия й връх. Според тях гугъл мапс затъмнява входа на тайна военна база, която е построена за елита при ядрена война.

Военновъздушната база „Волкеле” в Холандия се вижда размазана. По непотвърдени данни там били складирани ядрени бойни глави.

Най-странното място, скрито от гугъл мапс, е холандският кралски дворец. Той не е точно замаскиран, а се вижда размазан за разлика от кристалната видимост на растенията и дърветата в околния парк.

инфо: 168chasa.bg

Вижте още:

Секретни карти на Хитлер разкриват държава под земята

Най-секретните места на света

Колата може да се движи с… вода – свръхсекретният проект на лаборатория „Биоелектроника“

Зад стените на тайните служби: Най-секретните сгради в света

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.