ТЕСТ: Кое животно видяхте първо на картинката?

Погледнете картинката и кажете кое животно видяхте първо. Този кратък психологически тест ще разкрие доста черти от характера ви, които може би ви описват перфектно.

Ако сте видели първо:

Слон

Вие сте открит човек, нищо не криете и не премълчавате от другите. Всички ваши приятели знаят всяка подробност от живота ви. Няма какво да криете, именно защото сте много прями и съвестни. Имате навика да се предоверявате, но това никога не ви е притеснявало. Не смятате, че някой може да ви стори нещо с информацията, която му давате. В любовта сте също толкова открити. Действате направо и не си губите времето. Давате сърце и душа за човека до себе си. В работата сте душата на офиса и без вас ежедневието би било скучно и сиво.

Кон

Вие сте много интересни личности. Не обичате да ви казват какво да правите. Независими сте, леко опърничеви и предпочитате сами да си пропрявате пътечка през живота, вместо да вървите по утъпкани пътища. Обичате да сте номер едно във всичко, което правите. В любовта сте малко ревниви и тормозите партньора си с излишни съмнения. Ако оставим това настрана, винаги се привързвате много към човека до себе си. Любовта ви никога не е повърхностна. В работата сте креативните и готините в офиса, които създават уют и веселие.

Куче

Ако сте видели кучето, вие сте изключително специални личности. В днешно време рядко се срещат толкова добри хора, които биха сторили път и на мравката. Вярвате в добротата повече от всичко. Любовта е вашата най-голяма мечта. Живеете за човека до себе си или да го откриете, ако все още няма такъв. Бихте посветили живота си на семейството и децата, вярвате че това е смисълът на живота. В работата сте много отдадени, но често се чувствате недооценени.

инфо: marica.bg

Вижте още:

Изберете свещ – тест на световно известен психолог

Скоростен тест ще разкрие близкото ви бъдеще

Тест: Изберете картина и вижте кой е скритият ви талант

Тест: Първото, за което ще се погрижите от тази СНИМКА, разкрива много за вас

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.