Тест: Открийте 10-те грешки в илюстрациите

Снимка: youtube.com

Понякога поглеждаме някоя снимка и веднага нещо привлича вниманието ни, защото не трябва да е там. Друг път усещаме, че има нещо нередно, но трябва да погледнем по-близо.

Това не се случва всеки ден, но пък е добра тренировка за ума ни. Подготвили сме ви няколко забавни упражнения за мозъка. Трябва само да откриете нередностите!

Във видеото (не се изисква познание по какъвто и да било език, нужна е единствено наблюдателност) по-долу ще ви представим 10 илюстрации. От вас се изисква да откриете всички нередности. Уловката е, че разполагате само с 25 секунди за всяка картина. Успех!

източник: obekti.bg

Вижте още:

Вижте теста, който разкрива най-големите ви тайни

Забавен тест: Избери котка и научи своя тип характер

Открийте 9-те разлики за по-малко от минута

Тест: Способни ли сте на убийство?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.