Тест само за дами. Изберете един мъж и узнайте повече за себе си!

Този тест е много прост, но разкрива интересни неща!

Много жени често не подозират защо отношенията с даден мъж не вървят. Въпреки всичките му предимства, може би за тях това е напълно неподходящ кандидат.

Кой от тези мъже бихте избрали?

1.Тип „мъж-баща“ е най-подходящ за вас
Защото вие самата принадлежите към типа „жена-дъщеря“, която преди всичко се нуждае от грижи и внимание. Поведението ви често може да се нарече доста непостоянно защото никога не знаете какво точно искате.

При недостатъчно внимание от страна на мъжа, вие ставате капризни и нервни, което от своя страна води до постепенно влошаване и угасване на отношенията. За да се почувствате желана и любима, трябва да изберете мъж, който може да поеме отговорност за вас, както и да реши всичките ви проблеми и да задоволи всички, дори и най-абсурдните ви желания.

Неговата надеждност, самочувствие и някои авторитарни нотки в поведението ще ви позволят да изградите дълга и хармонична връзка, защото вие ще се подчинявате на изискванията му с удоволствие и дори понякога ще се държите като послушна дъщеря.

2.Типът „мъж-дете“ е най-подходящ за вас

Вие самата принадлежите към типа „жена-майка“, която счита, че основната задача в живота й е да се грижи за останалите, включително да стане почти незаменима за своя съпруг или любим мъж.

Опитвате се да посветите цялото си свободно време на вашите близки, които, както искрено вярвате, просто не могат да оцелеят без вашето попечителство, грижи и защита. Зад вашата преданост, търпение и безкористност се крие подсъзнателно желание да подчините своите близки на себе си и да станете безспорен авторитет за тях.

По този начин, само мъжът, който с радост приема доминиращото поведение на жената в семейството ще бъде готов да й се подчини дори и за малките неща, може да стане ваш идеален партньор.

3.Вие сте си самодостатъчна и независима жена

Типът „независим мъж“ е най-подходящ за вас. Мъжете ви възприемат като много привлекателна, амбициозна и самоуверена жена, а такива дами им причиняват сериозни притеснения.

Повечето мъже просто не са в състояние да се справят с вас, защото не са свикнали да дават на половинката си толкова свобода, колкото им е необходима. Освен това, въпреки широко разпространеното схващане, че мъжете не искат сериозни отношения, всъщност повечето от тях все още предпочитат дългосрочни и сериозни връзки с определено ниво на отговорност.

За щастлив живот се нуждаете от максимално свободни отношения с взаимно уважение към личното пространство и време. Такава връзка може да бъде изградена само с интелигентен, проницателен и независим мъж, който споделя вашите съвременни възгледи за любовните отношения.

Morkadis

Това изобщо не изключва различни прояви на романтика, но основата на общуването в подобни отношения все още е сходството в житейските принципи.

4.Вие сте тип „жена-сестра“

Най-лесно е да намерите общ език с „мъж-дете“, който ще е готов да сподели всички житейски ситуации с вас. За вас е много важно да чувствате общ интерес и единство с партньора, както и желанието му да прекарва колкото се може повече време с вас.

Подсъзнателно се стремите да станете незаменима за мъжа, проявявайки се и като любовница, и като най-добър приятел, винаги готов да се притече на помощ и да даде добър съвет. От избраника си очаквате същото, но в по-малка степен.

Можете да създадете такава връзка само с „мъж-дете“, който ви разпознава като „сестра“ и по всякакъв начин ще допринесе за по-нататъшното хармонично развитие на отношенията. Ще ви бъде много по-трудно да изградите някакви отношения с „независим мъж“, който има собствено мнение за всичко.

Ако обаче можете да бъдете гъвкави и да осъзнаете, че свободното време може да прекарате не само заедно, но и поотделно, тогава можете много добре да изградите дълготрайна връзка с „независим мъж“.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Дами, изберете коя метла ще яхнете и узнайте каква вещица сте

Прецизен тест – какво видяхте първо на картинката?

Психологически тест: как държите чашата обикновено?

Тест на личността: Разберете какви грешки ви преследват в живота!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.