Това е цветът, който може да сбъдне желанията ви

боке1

Един от цветовете се счита за универсален антидепресант и ще ви помогне да изпълните желанията си, стига да има поне един предмет около вас в този нюанс, който да съзерцавате всеки ден.

Според психологията хората, които обличат оранжево, са големи оптимисти и са настроени по-положително към живота. Може да се възползвате от ведрата енергия на този цвят, като погледнете оранжев фон, ако не се чувствате добре.

Може също да сбъднете желанията си, взирайте се в този цвят, понеже от всички тонове в цветовата гама, оранжевият има най-положително влияние. Той се свързва със зрението и вдъхновението.

Аюрведичните терапевти смятат, че оранжевото има антимикробни свойства и предотвратява растежа на бактериите. Оранжевият цвят разкрепостява, дава свобода във физически и ментален план, психологически способства за по-голяма търпимост помежду ни, укрепва волята.

Психолозите го препоръчват за успокоение, връщане към баланса и справяне със стреса.

Оранжевото символизира чувството за радост, така че ако почувствате спад на енергия и жизненост или смятате, че непрекъснато се проваляте, а късметът ви изневерява, обградете се с този цвят.

Ако искате нещо определено да се случи, постарайте се цветът да преобладава около вас. Освен да носите оранжеви дрехи, може да поставите повече оранжеви предмети около себе си, кристали или пък да се храните с повече оранжеви храни.

Този цвят е подхранващ и подмладяващ, като ще ви стимулира да направите това, за което не ви достига смелост.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Защо гениталиите и зърната са с по-тъмен цвят спрямо нашата кожа?

Нова яростна полемика в Интернет: Какъв цвят са тези ягоди, снимани от японски професор?

Древните народи не са виждали синия цвят

Можете ли да познаете какъв цвят са тези сърца?

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.