Този хороскоп, изготвен според датата ви на раждане, е толкова точен, че ще се изненадате

числа

Вижте какво представлявате според датата, на която сте родени:

1 – Ако сте родени на 1-ви, не е никак изненадващо, че трудно оставате незабелязани в тълпата. Погледите на околните винаги са насочени към вас, тъй като се отличавате. В работата си действате със замах и без проблем поставяте конкурентите си на колене. Имате силна воля и похвални амбиции. Околните ви следват и признават за истински лидери. В любовен план сте малко безразлични и дистанцирани, но това е само маска. Всъщност, сте изключително страстни и темпераментни личности.

2 – Родените на 2-ри са директни и добронамерени. С тях бихте могли да бъдете спокойни – те нямат да ви подлеят вода и да ви предадат, когато най-малко очаквате. Е, може и да покажат острите си нокти, но само когато ги предизвикате! Страхуват се от самотата и затова често правят грешки в любовта.

3 – Родените на тази дата са до болка истински, имунизирани срещу лицемерие и измамно поведение. Имат всички шансове да постигнат успех на работното място, ако се занимават с журналистика и шоубизнес. Трудно прощават предателството в любовта, но също така не губят време и усилия да си отмъщават.

4 – Жените, родени на 4-ти, са доста добре организирани, дисциплинирани и отговорни. На тях може фактически да се разчита във всяко едно отношение. Поставят ли си цел, я следват сляпо и упорито, като понякога изненадват и самите себе си. Не си играйте и не прекалявайте с добротата им , тъй като ще бъдете игнорирани за дълго време.

5 – Родените на 5-ти са талантливи, пълни с интересни идеи и нестандартни решения на всеки проблем. Когато другите се отчайват от трудностите, те правят точно обратното – стават още по-позитивни и усмихнати. Чувството им за хумор е заразно, затова имат много приятели.

6 – Жените, родени на 6-ти, са малко подозрителни, но пък добронамерени. Умеят да се грижат за близките си, а в работата си са истински педанти. Не са конфликтни личности, но веднъж наберат ли скорост, нямат спиране.

7 – Родените на 7-ми са раними и чувствителни, с което понякога натоварват околните. Стремят се към перфекционизъм, което често ги задъхва от усилия. Не се доверяват лесно, но веднъж направят ли го, изискват много. Нуждаят се от разнообразие в любовта, затова трудно биха се задържали със скучен партньор.

8 – Жените, родени на това число, са самостоятелни, независими и свободолюбиви. Не обичат да им казват какво да правят и да им налагат мнението си, дори да става въпрос за любимия човек. Не понасят арогантността и насилието, затова им се противопоставят с всички средства.

9 – Родените на 9-ти са съобразителни, внимателни и грижовни. Те могат да дадат много на приятелите и близките си, без да искат нищо в замяна. Имат успех в хуманитарните сфери, приспособяват се към всеки колектив. В любовта се раздават докрай и дават пълната си подкрепа на партньора, дори когато изобщо не я заслужава.

10 – Този тип жени обичат да властват и да покоряват. Мъжете за тях са “плячка”, но пък често попадат в собствените си капани. Могат да се привържат трайно към един мъж, ако открият нещо различно и уникално в него.

11 – Родените на 11-ти са с богато въображение и още по-богати мечти и цели. Развиват се добре в професии, които им дават свобода. Искат да творят, а не да плагиатстват. За тях няма нищо по-важно от индивидуалността и идеалите им.

12 – Родените на 12-ти знаят отлично цената на успеха. Преминават през много изпитания по пътя си, но никога не се предават. Сменят рязко настроенията си и държат партньорите си в напрежение. С тях никога не е скучно!

13 – Тези дами са пълни с креативни идеи и големи планове. Добре работят в екип, защото оценяват усилията на колегите си. Жените тайно им завиждат, а мъжете ги преследват заради уникалния им чар и харизма.

Morkadis

14 – Не си играйте с родените на 14-ти! Тези жени са умни и трудно могат да бъдат заблудени. Не обичат да им дават съвети, но пък тайно се учат от тях. Не са склонни да признават грешките си пред хората. Понякога са повърхностни и безотговорни, но това е част от чара им.

15 – Родените на 15-ти обичат семейния уют и държат на семейството си. Тези сърцати дами са истинска благословия за умния мъж, който умее да цени грижите и усилията им. Освен това, те не са взискателни и претенциозни, което е голям техен плюс.

16 – Тези момичета са магнетични и чаровни. Правят впечатление с чувството си за хумор и позитивно отношение към живота. Осъзнават преимуществата си и никога не се подценяват. В любовта проявяват инат, но пък са неповторими.

17 – Истински късметлийки – това са жените, родени на 17-ти! Те са галеници на Съдбата, затова е добре да се възползват от късмета си. Понякога са хитри и манипулативни, друг път – открити и честни. В любовта изискват повече усилия от партньора си, но пък резултатът си заслужава.

18 – Те са добронамерени, честни и откровени – истински приятели и верни партньори в живота. Не пренасят горчивия си опит в любовта във всяка нова връзка, което е достойно за уважение.

19 – Жените, родени на 19-ти, са интересни, романтични и темпераментни. Имат много приятели, защото намират общ език с всеки. Рядко се случва да спретнат скандал, защото избягват конфликтните ситуации.

20 – Родените на тази дата дами са отдадени на любовта във всичките й измерения. Лесно се обиждат и носят душевните си рани с години. Бъдете внимателни с тях, защото са крехки и раними.

21 – Жените, родени на 21-ви, са динамични, бързи и смели. Действат със замах и смайват враговете си. Мъжете ги обожават, защото признават качествата им. В любовта могат да дадат много, но и изискват много от човека до себе си.

22 – Тези мацки изглеждат дистанцирани и студени, но пък са добри организатори и лидери. Изискват точност и прецизност от околните, които не получават винаги. Това предизвиква острите им реакции. В любовта са откровени и практични, не спестяват нищо, но и не искат да бъдат заблуждавани с красиви лъжи.

23 – Родените на 23-ти момичета са изключително интересни, специални и талантливи. Винаги търсят забавната страна на нещата, защото не понасят рутината и скуката. В любовта търсят емоции и страст – не ги ли получат, бягат!

24 – Тези мацки са родени лидери. Имат удивително точна преценка за хората и рядко грешат. Поемат смело отговорности и действат разумно. В любовта се обвързват с мъж на тяхното ниво и никога – с нещо по-малко!

25 – За тези момичета разумът и логиката са определящи в живота. Те не поемат излишни рискове и винаги залагат на сигурното. Трудно допускат нови хора до себе си, не и преди да са ги проверили обстойно.

26 – С тези момичета шега не бива! Те са амбициозни, напористи и целенасочени. Поставят ли си цел, постигат я и то с изненадваща лекота. В любовта търсят уважение и признателност. Почувства ли се неоценени, бързо ще си намерят друг, който да ги цени повече!

27 – Тези дами са готови на всичко за приятелите и любимите си хора. Ще пренебрегнат своите нужди в името на другите, затова са безценни съкровища. Те са щедри, искрени и чувствителни – такива са и в любовта.

28 – По-кротко с жените, родени на 28-ми, защото те не се шегуват! Силни, властни и целенасочени, те обичат винаги да доминират. Винаги има какво да кажат и на какво да ви научат.

29 – Родените на 29-ти следват сляпо идеалите си. Обикновено, са хора на изкуството, отдадени на любовта, но и малко наивни. Отказват да живеят в реалността, защото е прекалено сурова и неприветлива.

30 – Тези специални дами владеят ораторското изкуство до съвършенство. Използват думите с такава точност, че могат да въздействат на всеки. В любовта показват похвално въображение и новаторство, заради което рядко бъдат изоставяни.

31 – Дамите, родени на 31-ви, са търпеливи, умни и находчиви. Могат да чакат търпеливо, за да постигнат целите си. Не вярват на бързия успех! Не допускат лесно мъжете в живота си и не правят компромиси с принципите си.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.