Три НЛО са кацнали на Луната малко след легендарното кацане на Аполо

2

Според бившата служителка на НАСА – Дона Хеър (Dona Hare) – три НЛО са кацнали на луната малко след легендарното кацане на Аполо. Фактите са покрити чрез операция, наречена Дядо Коледа (Santa Claus).

Бившата служителка на НАСА казва също, че агенцията манипулира хиляди снимки с Photoshop – нещо, което вече няколко високопоставени лица потвърждават.

Дона Хеър твърди, че НАСА заплашва всеки, който се опита да издаде истината. „Не ме заплашваха, че ще ме убият, но разбрах, че не трябва да говоря за това.”

Странно е да си представим, че толкова много хора лъжат за нещо, което даже не изглежда толкова нелогично. Разбира се, властите не биха искали да признаят за НЛО и извънземни, защото това би променило изцяло представата ни за живота, религията, науката, и вселената като цяло. За жалост, повечето хора не са готови за подобно събитие.

инфо: megavselena.bg

Вижте още: 

ИЗВЪНЗЕМНАТА МОНА ЛИЗА, ОТКРИТА НА ЛУНАТА ОТ АПОЛО 20

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.