Три ритуала ще сбъднат и най-смелите ви желания

желание

Това е действен ритуал за изпълнение на желания. Правете го само когато желанието ви се струва трудноизпълнимо

Вземете тънко въже или връв с червен цвят. Завържете девет възела, като се движите от краищата към центъра. При завързването на всяко възелче изговаряйте на глас заклинанието за постигане на съответното желание, като се съсредоточите върху своята мечта, гледате внимателно всеки възел и си представяте, че желанието ви се реализира.

Въженцето трябва да носите със себе си, докато не се сбъдне мечтата ви. Щом това се случи, изгорете го.

Друг ритуал за изпълнение на желанията можете да проведете с помощта на вода. В прозрачен съд налейте вода и се съсредоточете върху това, което желаете, като произнасяте думите на съответното заклинание (свободен текст). След това формулирайте ясно своето желание. Процедурата се провежда три пъти. След това изпийте водата на бавни глътки.

РИТУАЛ СИМОРОН

И накрая, ритуал за изпълнение на желание по системата Симорон. За провеждането му вземете връв. Не е задължително да е нова, но в никакъв случай да не е черна. Хванете връвта в ръце и произнесете своето желание. То трябва да е формулирано така, че да е максимално ясно, без излишни думи. Завършете със заклинание (свободен текст). Завържете връвта в дома си към някой предмет от интериора. Ако човек действително е заинтересован от изпълнението на желанието, то обезателно ще се сбъдне. А ритуалът само ще помогне за реализирането му.

инфо: popantofi.com

Вижте още:

Как да се пречистим от негативна енергия и прокоби

Как да сбъднете желание с чаша вода

Ето как да сбъднете желанията си с числа

Допусни случайността в живота си, отвори вратата за неочакваното…

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.