Узнайте какъв е магическият ви подарък според датата на раждане!

Според алхимията и нумерологията, датата на раждане не е случайна. Тя може да ви каже какъв дар ви е определила съдбата.

Няма значение дали вярвате в магията или не, просто трябва да се вслушате в себе си и да разберете каква сила е скрита във вас.

За да разберете своето число, трябва да съберете всички цифри от датата ви на раждане (ден, месец, година) и да намалите полученото число до една цифра.

Например, ако сте роден на 1 септември 1975 г., вашето число ще бъде 5 (1 + 9 + 1 + 9 + 7 + 5 = 32 = 5).

Какъв подарък ви е отрден според датата на раждане?

Число 1 – маг

Смята се, че родените под негово влияние стават прекрасни Магове, тъй като те могат да влияят на другите и да налагат своята воля.

Това са притежатели на много силна воля. Те обаче трябва да внимават да не манипулират и да не се опитват да контролират останалите.

Число 2 – емпат

Вие сте много чувствителни към енергиите около вас. Още от най-ранна възраст усещате намеренията на другите хора.

Вашият магически дар се крие във вашето сърце, а третото ви око е много възприемчиво. Използвайте способностите си, за да облекчите болката на други хора, но опитайте незабавно да възстановите енергията си сред природата.

Число 3 – триединна луна

Това число олицетворява трите фази на Луната. Смята се, че хората с число 3 са инструмент на триединната богиня.

Във вас е заложена силата на сътворението и унищожението. Правилото: „Внимавайте какво си пожелавате” е най-доброто за вас, защото вашият магически дар е да превръщате желанията си в реалност.

Morkadis

Число 4 – управител стихии

Числото 4 е свързано с 4-те елемента на Земята: огън, вода, въздух и земя. Вашата задача е да балансирате всичките четири елемента.

Вие сте в състояние непрекъснато да черпите енергия от елементите. Тъй като огънят, водата, въздухът и земята създават мощно защитно поле около вас, можете да отблъсквате негативната енергия.

Число 5 – спиритуалист

Тъй като числото 4 символизира четирите елемента на природата (огън, въздух, вода и земя), числото 5 представлява петия елемент – Духът (или етера в древногръцката философия).

Родените под влиянието на числото 5 са свързани с духовната област. Поради тази причина те стават отлични спиритуалисти.

Число 6 – ученик на Слънцето

Числото 6 символизира слънцето и всичко, което възниква от светлинен източник. Имате голямо количество енергия. Родените под това число въплъщават всички жизнени блага и тяхната сила.

Вие сте лечител и водач. Но по-голямата сила дава и по-голяма отговорност. Трябва да се научите как да използвате магическия си дар, без да нарушавате моралните ценности.

Номер 7 – ученик на Луната

Числото 7 символизира луната и магията, която царицата на нощта ни дава. Вашият подарък е чистата и непоклатима магия на Луната. Инстинктивно чувствате какво трябва да направите, но рядко правите нещо два пъти.

Можете да импровизирате благодарение на силната си интуиция. Освен това, често имате пророчески сънища. Ако се научите да ги интерпретирате правилно и да вярвате в себе си, ще можете да правите чудеса.

Число 8 – вещицата

Това число се смята за едно от най-магическите. То е свързано с вещиците и осемте ъгъла на света.

Имате голяма магическа сила, която можете да откриете в себе си по-късно. Имате точен вътрешен компас и лесно можете да различите правилното от грешното.

Номер 9 – шаман

Последното число символизира единството на гореизложеното. Това е вратата, където всичко започва и всичко свършва. По тази причина гледате на света по различен начин.

Вашият магически дар – артистичен и творчески характер и способността да гледате на ситуацията от интересен ъгъл. Вие сте в състояние да лекувате. Тъй като това число е свързано със смъртта и прераждането, можете да излезете извън тази реалност като истински шамани.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Числата според фън шуй

Какво иска да ви каже съдбата с числата, които ви показва най-често

Ето как да сбъднете желанията си с числа

Значението на цветовете и числата в съня според Фройд

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.