Уникални есенни снимки

Janek Sedlář е млад самоук фотограф от Чехия, чиято специалност е пейзажната фотография. Той добива известност през 2011 г., когато прави завладяващи снимки в областта Моравия и около природния резерват Бели Карпати.

В едно свое интервю споделя, че намира вдъхновение във всичко – ежедневието, природата, чувствата, мислите. Да се разхожда човек в тези гори и ливади е като връщане в детството и го зарежда с енергия. Чрез снимките той се опитва да сподели тези моменти на медитация.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

1

2

3

4

5

6

7

8

9

инфо: viralno.bg

Вижте още:

СНИМКИ, КОИТО ЩЕ ВИ НАКАРАТ ДА СЕ ЗАМИСЛИТЕ

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.