Уфологът Евгений Литвинов: Земята е свърталище на извънземни бандити

извънПовечето гениални хора на нашата планета са извънземни. В това е уверен уфологът Евгений Литвинов,  председател на комисията за аномални явления към  Руското географско дружество. Според сензационната версия на експерта извънземните не само инфилтрират „свои“ агенти на Земята,  които външно не се различават от обикновените хора, но и изпращат на Земята деца, които след години стават велики творци и пълководци.

 Според Евгений Литвинов, всяка година на Земята долитат стотици, ако не и хиляди извънземни. Причините за това внимание Литвинов обяснява с няколко хипотези. Според една от тях нашата планета е курорт за пришълците, едно от местата с най-добри условия за живот във Вселената.


Според втора версия Земята е площадка за експерименти на извънземните.

Според законите на Космоса човечеството се намира в цикъл на смяна на цивилизациите, който ще продължи около 200 години, смята Литвинов. Чакат ни все повече нови потопи, пожари, земетресения, в резултат на което
трябва да загинат 90 процента от хората. Останалите ще продължат човешката раса. Извънземните знаят това и своевременно се запасяват с  изчезващи екземпляри.

Тъй като нашата планета е на самия край на необятната галактика, тук търсят убежище извънземни престъпници, смята уфологът. Вселенските бандити използвали факта, че центърът на извънземните народи е далеч и космическа полиция просто не стига до нас и не само се скриват от наказание, но и продължавали да крадат суровини или да вършат други престъпления.

Земята е разпределителен пункт. Разказите за паралелни светове не са измислици, смята Литвинов. Земята се намира на кръстовище на различни пространствени системи. Тук има много портали, използвани от извънземните. Чрез нас те летят в други светове и галактики, обяснява известният уфолог.

инфо: marica.bg

Вижте още: 

ЗЕМЯТА Е ЗАТВОР, ХОРАТА НЕ СА ОТТУК

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

2 коментара
  1. казан 9 години ago
  2. Анонимен 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.