Уфолог показа снимки на извънземни, открити в Розуел (видео)

розуел

Уфолог представи своите доказателства за съществуването на извънземен живот пред стотици зрители в Мексико Сити. Той показа две снимки, на които според него е заснето тялото на извънземно.

По данни на уфолога снимките са направени в Розуел през 1947 година.

През 2011 година американското ФБР разсекрети документ, който разказва за тайнствената катастрофа в Розуел, Ню Мексико. Документът свидетелства за открити в пустинята три летящи чинии. В тях имало тела на хуманоиди, високи около метър и облечени в сребристи костюми.

Десетки свидетели твърдят, че малко преди катастрофата са видели в небето три светещи обекта, летящи във формата на буквата V.

На 2 юли 1947 година неидентифициран летящ обект се разбива в ранчо в Розуел, щата Ню Мексико. Собственикът на ранчото обяснява, че е намерил странни парчета, по които имало йероглифи. Останките били предадени на командващия елитната база на американските ВВС край града. Той сформира малка група от офицери, за които се твърди, че намерили разбита летяща чиния и тела на хуманоиди.

Така Розуел се превръща е една от най-интригуващите мистерии в съвременната история.

Официалната версия на американските власти след събитията от 1947 година била, че става дума за разбил се аеростат.

инфо: pik.bg

Вижте още: 

УДИВИТЕЛНИТЕ „ИЗВЪНЗЕМНИ ФИГУРИ“ ОТ МАРКИЗКИТЕ ОСТРОВИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.